L’estiu ha arribat

Escenari d'espectacles

L’estiu ha arribat i per tant el temps de calor, de prendre el sol, de platges i piscines, i de vespres a la fresca ha tornat. És per això que des de la regidoria de Cultura s’han dedicat esforços per intentar aconseguir que els vespres i les nits esdevinguin lúdics i entretinguts. Just després de deixar enrere aquests dies carregats d’actes tradicionals, tronades, ballades de gegants i bestiari festiu, danses esbojarrades, revetlles i molt més que ens han deixat els dies de la Festa Major de Sant Pere, els reusencs encaren l’estiu amb un mes de juliol carregat de propostes ben diverses.

Els espectacles programats  comencen amb el Festival d’Estiu de la Ciutat FAR que va començar la seva existència l’any passat amb motiu de la Capital de la Cultura Catalana i que continua enguany gràcies a la commemoració de Reus Ciutat de la Música 2018. Una programació diversa, que té com a punt en comú la música, omplirà algunes de les nits del mes de juliol.

Tot just després tocarà el torn al Festival de Blues i Jazz que, igual que l’any passat, torna a repetir la fórmula d’incloure el jazz en la seva programació, amb una àmplia proposta de grups i activitats, coordinats tots per l’Associació per a la Música Creativa i Actual (AMCA). Nits d’estiu a la terrassa del jardí de la Casa Rull o a la Biblioteca Xavier Amorós (que torna amb les seves Biblioteques amb DO), o activitats a la Biblioteca Pere Anguera, o a La Palma, són algunes de les propostes que  omplen el mes que tot just comença i que porta l’activitat al carrer, a les places i als racons més entranyables per continuar fent cultura, malgrat que siguin els mesos d’estiu.

Reus Cultura

www.reus.cat/cultura

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.