L’exposició fotogràfica de Jordi Bresolí “La Mussara” presenta al Palau Bofarull una mirada singular sobre aquest petit poble deshabitat del Baix Camp

Fins al 20 de maig es pot visitar la mostra amb imatges de cadascuna de les cases  d’aquest nucli despoblat que pertany al municipi de Vilaplana

La  sala d’exposicions del Palau Bofarull de la Diputació a Reus acull, fins al 20 de maig, la mostra fotogràfica La Mussara de l’artista lleidatà Jordi Bresolí. Es tracta d’un conjunt de 23 bastidors que contenen imatges amb cadascuna de les cases que integraven l’antic poble de la Mussara, situat a la serra que li dóna nom, a les muntanyes de Prades.

 L’artista utilitza la tècnica centenària japonesa de Kintsugi, que tracta les erosions causades pel temps en les peces d’art, restaurant-les amb pa d’or, destacant, més encara, allà on hi havia imperfeccions. Això es trasllada a les imatges de Bresolí, on s’identifiquen aquests traços daurats alhora que s’incorporen diverses tintes, que posen de relleu aquest sentit del pas del temps i del valor que la història ha deixat en les edificacions retratades.

 La mostra es va inaugurar al Palau Bofarull de Reus, aquest divendres al vespre, amb la presència de l’artista. L’acte el va presidir el diputat Mateu Montserrat i va comptar amb la presència de l’acalde de Vilaplana, Tomàs Bigorra, entre els assistents. L’exposició es pot visitar fins al 20 maig, de dimarts a dissabte, d’11 a 13 h i de 17 a 20 h a  sala d’exposicions del Palau Bofarull.

unnamed (3)

unnamed (4)

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.