SELECTIVE BARRACUDA TOUR DE LA COSTA DAURADA

L’embarcació Luz de Juan, del Club Nàutic Hospitalet-Vandellòs, de Daniel Isla, va guanyar el passat dissabte 22 d’abril el 1r Selective Barracuda Tour de la Costa Daurada. El campionat, organitzat per la secció de pesca del Club Nàutic de Cambrils i Hermanos Guasch, forma part del circuit internacional Barracuda Tour.

D’aquesta manera, Daniel Isla accedirà a la Gran Final del Barracuda Tour de Beneteau, que tindrà lloc del 17 al 20 de maig a Port du Crouesty, França. Ho farà a bord d’una Beneteau Barracuda 7 proporcionada per Hermanos Guasch.

El concurs de pesca celebrat a Cambrils era de modalitat lliure, donant opció tant a aficionats a la pesca al curricà, pesca de fons i altres tècniques de pesca des de embarcació, poguessin participar en aquest esdeveniment amb l’objectiu de gaudir d’una divertida jornada de pesca.

El dia va començar amb la benvinguda als participants, que en van ser un total de 115 amb 31 embarcacions. Es va revisar amb els patrons tota la informació de registre necessària i l’esmorzar al Moll de Ribera.

A continuació, de 8 a 13h, es va celebrar el concurs, amb fantàstiques condicions meteorològiques per a la jornada de pesca que van permetre gaudir del matí de pesca amb força captures.

Un cop a terra, es va fer el pesatge a la carpa d’Hermanos Guasch ubicada al moll de Ribera, i que va donar com a guanyadora a l’embarcació Luz de Juan, del Club Nàutic Hospitalet- Vandellòs, de Daniel Isla, que va capturar un total de 21,850kg, amb la captura de dos congres, un dels quals pesava 14,50kg i que a més el va convertir en guanyador de la peça més gran.

En segona posició va quedar l’embarcació Garrote, del Club Nàutic Cambrils, patronejada per Miguel Ángel Sánchez, que va aconseguir 10,150kg de captures. I en tercer lloc Gorbea, també cambrilenca, de Francisco Javier Pajares, amb 9,410kg.

En total es van pescar 100kg de peix que es van donar al Banc d’Aliments de les Comarques de Tarragona, entitat que va mostrar una gran acceptació per les captures.

La jornada va acabar amb un dinar de germanor al restaurant del Club, seguit del lliurament de premis als guanyadors i sorteig de fins a 15 premis. Finalment, tots els assistents van poder gaudir de l’actuació del monologuista televisiu Txabi Franquesa.

Des de l’organització asseguren que després de la bona acollida d’aquesta primera edició, esperen poder consolidar el concurs any rere any, amb previsions de tornar a repetir ja a l’abril del 2018.

unnamed (6)

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.