Un Tomb pel Montsant

Vora 500 participants es van donar cita ahir 23 d’abril al petit poble de La Morera de Montsant per participar en la 4a edició d’Un Tomb pel Montsant, tercera prova del Circuit de Curses per Muntanya del Camp de Tarragona. UTPM organitzat pel Club Excursionista Trail Tarraco, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Morera de Montsant, l’Ajuntament de Margalef i el Parc Natural de la Serra de Montsant, surt de la bonica població de La Morera i passa per llocs tan emblemàtics com la Cartoixa d’Escaladei, el Grau de l’Escletxa o el Cim de la Cogulla abans de baixar a Margalef i creua el Clot del Cirer, el Piló dels Senyalets i el Grau de la Grallera per tornar a La Morera.

A les 8.30 h del matí es donava la sortida de la cursa de 23 km amb 1.450 m de desnivell positiu. En categoria masculina es va imposar Albert Giné (Trail Roquetes) amb un temps de 2h23’08”, Víctor del Águila (C.E. Trail Tarraco) amb 2h27’25” fou segon i en tercer lloc va entrar Jordi Arbós (Club Atlètic Espluguí) amb un temps de 2h31’02”, el rànquing del Circuit en categoria masculina el lidera ara José Maria García López del Club Centre Exc. La Foradada. En categoria femenina la vencedora va ser Esther Casajuana (C. E. Alliberadrenalina) amb un temps de 2h46’10”, seguida de Mayte Colmenarejo (C.E. Trail Tarraco) amb 3h02’14”, la qual ostenta ara el títol de líder del Circuit; i Sílvia Ferrer amb 3h13’15”, del mateix club, va ser tercera.

Pel que fa a les classificacions per equips, el C.E. Trail Tarraco continua líder de la classificació, seguits del C. E. Alliberadrenalina i Patxanguerus d’Alforja. En la cursa del Circuit Express, de 15 quilòmetres i 780 m de desinvell positiu, els vencedors van ser Oscar Afani del C. E. Alliberadrenalina, Álvaro Jumilla del Club Centre Exc. Serres del Mestral i Albert Bernal del Club Esp. L’Areny en categoria masculina i Espe Bernat, Laia Gil i Judit Francín , les tres components del C.E. Trail Tarraco, en categoria femenina.

La propera prova serà una de les noves incorporacions d’aquesta temporada al Circuit:  La Cursa del Replà, que tindrà lloc el proper 14 de maig al Pla de Santa Maria, localitat de l’Alt Camp.

Les classificacions ja estan disponibles a la pàgina de la cursa, del Circuit (http://www.circuitcamptgn.cat) a l’apartat “Rànking”. Podeu trobar més informació al facebook (facebook.com/circuitcamptgn) i twiter (@circuitcamptgn). Per qualsevol consulta o aclariment (info@circuitcamptgn.cat).

UTPM2017__MG_34795

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.