Visites guiades al Gaudí Centre amb motiu de l’aniversari del naixement d’Antoni Gaudí

Gaudí Centre

Amb motiu del 168è aniversari del naixement d’Antoni Gaudí, el Gaudí Centre organitza visites guiades gratuïtes per recordar la figura de l’arquitecte

El Gaudí Centre ofereix un programa de visites guiades el dia 25 de juny per tal de celebrar i recordar el 168è aniversari del naixement de l’arquitecte Antoni Gaudí. Les visites estan pensades principalment per a la ciutadania de Reus i de les poblacions del costat atès que poden retornar a l’espai museístic un cop reobertes les seves portes després de la pandèmia.

La regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, ha manifestat que “proposem unes visites més participatives i centrades en la figura d’Antoni Gaudí seguint les tendències actuals en el camp de museística i de les visites guiades a museus”. D’aquesta manera, es proposa al visitant conèixer aspectes de la infantesa del geni modernista, els amics de joventut i altres aspectes de la personalitat i de la seva obra. “Els elements expositius del museu serviran de suport i de fil conductor per transmetre al visitant sensacions o aspectes més vivencials i sensorials”, explica la regidora Caelles.

Des de l’Agència Reus Promoció de la regidora de Promoció de Ciutat es vol que aquestes visites siguin una manera de recuperar gradualment les activitats al Gaudí Centre, que ha incorporat totes les indicacions que s’han fet des de salut pública per tal de garantir la seguretat i la salut dels visitants.

Per tal de gaudir de les visites guiades cal que hi hagi una reserva prèvia que es pot fer trucant al telèfon 977 010 670 o al mail infoturisme@reus.cat.

Els horaris de les visites seran el dia 25 de juny a les 11:00 h, a les 12:00 h, a les 18:00 h i a les 19:00 h. La visita serà gratuïta i en grups reduïts.

Just tres mesos després de tancar a causa de la crisi sanitària, el Gaudí Centre va reobrir les seves portes el passat 8 de juny, amb la voluntat d’esdevenir un espai segur i saludable. Per aquest motiu, s’han adequat els espais i s’han incorporat mesures de seguretat com l’ús de mascaretes, rentat de mans amb gel desinfectant i distància mínima de seguretat.

El Gaudí Centre, que durant tot el mes de juny té l’entrada gratuïta, obre de dilluns a dissabtes els matins de 10:00 h a 14:00 h i les tardes, de 16:00 h a 20:00 h. També obre els diumenges i festius els matins, de 10:00 h a 14:00 h.

Finalment, des de l’Agència Reus Promoció es proposa un concurs de dibuix adreçat a nens i nenes de 6 a 12 anys. La voluntat és que realitzin les seves creacions sobre com s’imaginen l’arquitecte Antoni Gaudí, ja sigui passejant per Reus o per Barcelona, tant si és de jove com si és de gran. Tots els que hi vulguin participar han de remetre els seus dibuixos al correu electrònic infoturisme@reus.cat i entre els participants se sortejarà un lot de dibuix. La data límit de lliurament de dibuixos és el 30 de juny i l’endemà, el dia 1 de juliol, es donarà a conèixer e l guanyador.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.