El Mas Pintat estrena web, amb informació d’interès educatiu i pedagògic

El Mas Pintat posa en marxa aquest dimarts 4 d’abril el nou web del centre de suport a la infància i a les famílies de l’Ajuntament de Reus. El web s’estrena amb l’objectiu de ser una eina comunicativa al servei de les famílies de la ciutat, que permeti fomentar el coneixement d’activitats d’interès educatiu i pedagògic.

El web aporta informació sobre els programes d’activitats, tallers, i espais relatius als moments de criança, en les etapes des de la primera infància fins a adolescència. Alhora, es concep com un espai divulgatiu, amb informació d’interès sobre la criança, la parentalitat positiva, el foment dels vincles parentals, intergeracionals i d’altres recursos com sortides familiars, associacions de caire familiar, i tot el que pugui ser atractiu i d’informació per poder consultar.

L’estructura el web respon a aquesta vocació. Es divideix en 6 apartats: Benvinguda família, Què fem?, Actualitat, Agenda, Galeria d’imatges i Contacte, i un apartat de noticies i el calaix de sastre.
Entre els dies 4 i 6 d’abril, totes les persones que entrin al web de Mas Pintat i entrin al facebook de Mas Pintat, facin un comentari sobre el web, i ho comparteixin amb les seves amistats a la xarxa social, entraran en un sorteig d’una inscripció gratuïta pels propers tallers i espais familiars del centre dels mesos d’abril a juny.

Nova web de Mas Pintat

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.