La 3ª Fira Camins d’FP reuneix per primer cop l’oferta de formació professionalitzadora del Camp

Dimecres 5 d’abril a les 10:00h s’inaugura la 3ª Fira de Formació Professional Camins d’FP al foyer Marià Fortuny de firaReus. L’acte serà presidit per l’alcalde Reus, Carles Pellicer; el president de la Cambra Comerç de Reus, Isaac Sanromà; el delegat de Recursos Humans i Polítiques Actives d’Ocupació de la Diputació de Tarragona, Joan Josep Malràs; el president del Consell Català de la Formació Professional, Jordi Ficapal; i el delegat de Govern a Tarragona, Òscar Peris. I comptarà amb l’assistència de diverses autoritats dels ajuntaments coorganitzadors de Tarragona, Valls, el Vendrell i Montblanc

El certamen, d’entrada lliure, serà els dies 5 i 6 d’abril en horari de 9 a 18h. Enguany amplia l’abast territorial i comptarà amb l’oferta de formació professionalitzadora que s’imparteix al conjunt del Camp de Tarragona. L’objectiu de la fira és apropar-la als futurs estudiants, a les empreses i a la ciutadania en general, així com donar a conèixer el nivell de qualitat amb el que es treballa des dels centres.

Entre les novetats d’aquesta edició destaquen les sessions que complementaran l’esdeveniment: sessions tècniques d’experts sobre noves professions, mobilitat internacional, dades d’inserció de l’FP; sessions d’orientació acadèmica i d’emprenedoria social; una taula d’experiències d’exalumnes i dues taules amb empreses.

Les taules d’empreses, concretament tindran lloc els dos dies en horari de 16 a 17h30. La seva finalitat és donar a conèixer experiències en formació de més d’una quinzena d’empreses de diferents sectors professionals i obrir un espai de debat entorn a la formació professional existent al Camp.

La fira també oferirà una programació de tallers de mitja hora de durada de diverses especialitats formatives a càrrec de l’alumnat dels centres expositors. Es podran veure demostracions de cocteleria, perruqueria, aparadorisme, reanimació DEA, balls, activitats esportives, pràctica de motoserra i dinàmiques de grup, entre d’altres.

Camins d’FP compta enguany amb 34 expositors. És possible gràcies al treball conjunt de les diferents entitats organitzadores: els Ajuntaments de Tarragona, Valls, el Vendrell i Montblanc, la Cambra de Comerç de Reus, el Departament d’Ensenyament de la Generalitat, el Servei d’Ocupació de Catalunya, la Diputació de Tarragona, l’Àrea d’Ensenyament i Política lingüística de l’Ajuntament de Reus i Mas Carandell, i per primera vegada comptarà amb el patrocini de l’empresa Sorigué. S’espera superar els 1.000 visitants.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.