Més de 50 artistes de Cambrils exposen les seves obres a la Sala Àgora de l’Ajuntament

Un total de 57 artistes de Cambrils exposaran les seves obres la Sala Àgora de l’Ajuntament de  Cambrils. La 40a edició d’aquesta mostra col·lectiva, que recull una gran varietat de disciplines artístiques, s’inaugurarà aquest divendres, 4 de juny, a les 20 hores, i es podrà visitar fins el 2 de juliol.  

L’objectiu d’aquest aparador és promocioinar les manifestacions artístiques més properes, facilitar l’espai on poder difondre-les i mostrar la vivesa de la creació, les idees i l’art en general a Cambrils. La mostra s’ha anat consolidant i ampliant i enguany compta amb 10 creadors més que l’any passat.  

Els i les artistes participants són Nuri Mariné, Cristina Salvans, Javier Estera, Jesús Gómez, Juan A Gámez, Lluïsa Recasens, Rosa Mata, Abril Vilà, José Luís Martínez, Xavi Castellnou, Rosa Ma Vilella, Marta Nolla, Núria Pons, Josep Safont, Josep Antonio Lindón, Linda Eatenton, Belén Domingo, Jesús Tàpia, Montserrat Recasens, Christine Picazo, Ma Bella Sánchez, Dolors Castells, Pepo Argilaguet, Dafne Jorba, Ma Asunción García, Francisco Domingo, Gina Sandúa, Claudia Poppy, Marta Fàbregas, Agustín Vázquez, Gemma Felip, Anna Morera, Concepción Pallarés, Rafael Rubio, Queralt Osorio, Xikify, Carla de Haas, Francesc Marcó, David Callau, Rosana Fuster, Alberto Insa, Yolanda Zuinaga, Ana Vilallonga, Maria Dolores Samaniego, Nadia Junivart, Asunción Grifoll, i Roser Coma. 

A més, també s’hi sumen dos col·lectius. El Col·lectiu Fang i Mar (amb Queralt Osorio, Sergi González, Karen Zydownik, Lucía Perera) i el taller d’escultura D’ORT amb Jon Telleria, Sonja Peeters, Carla de Haas, Lourdes Navarrete, Mari Dolors Navarrete, Claudia Hartung, Irene Oechsle, Dolors Ortuño. 

D’altra banda, aquest dijous, 3 de juny, a les 20 hores, l’artista Teresa Felip inaugura “Squilla Mantis. La línia en acció” a la Sala Àmbits del Centre Cultural. En aquesta mostra, que estarà oberta fins el 2 de juliol, l’artista presenta un conjunt de drippings (goteig o pintura vessada) de gran format, sobre paper, fusta i tela.  

La galera (Squilla Mantis) és un animal versàtil i enigmàtic. La seva capacitat d’adaptació al medi submarí li permet semblar transparent, de vegades corba de vegades plana. Potent lluitadora, escapa de l’enemic amb l’ambigüitat de la seva disfressa, que pinta uns ulls a la seva cua.  

Amb un exercici de de línia continuada, Teresa Felip ha dibuixat, de manera sintètica, la forma i moviments d’un conjunt de galeres en ser capturades i exhibides dins les caixes dels pescadors.  

Inauguració de “Squilla Mantis. La línia en acció” de Teresa Felip 

Dia: Dijous, 3 de juny (oberta fins el 2 de juliol)  

Hora:  20 hores  

Lloc: Sala Àmbits del Centre Cultural (carrer Sant Plàcid, 18-20) 

Inauguració de l’exposició “Artistes de Cambrils” 

Dia: Divendres, 4 de juny (oberta fins el 2 de juliol)  

Hora:  20 hores  

Lloc: Sala Àgora de l’Ajuntament de Cambrils (plaça de l’Ajuntament, 4) 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.