Micropigmentació paramèdica i oncològica, Policlínic Simonet Reus

Micropigmentació paramèdica i oncològica, Policlínic Simonet Reus

Per a una pacient que ha patit càncer de mama és molt important psicològicament dissimular en la mesura del possible les seqüeles causades per la malaltia. Després de la reconstrucció mamària és possible pigmentar de forma parcial o total l’arèola, corregir asimetries entre tots dos pits o simplement donar color. En tots els casos es contribueix a millorar considerablement l’actitud psicolò- gica de la dona, ens referim a “guarir l’autoestima”.

Gràcies a les noves tècniques i a l’enorme varietat de pigments amb els quals avui es treballa, s’aconsegueixen resultats excel·lents. Fins i tot s’arriba a reproduir l’aparença de relleu 3D donant una total aparença de volum del mugró. També es poden pigmentar els tubercles de Montgomery, els capil·lars i camuflar les cicatrius post-operatories que envolten l’arèola corre gint així possibles asimetries.

Els resultats són sorprenentment naturals. El procés es realitza en diverses sessions, amb descansos de 4 setmanes entre sessió i sessió, en les quals anem aconseguint el to de forma regular, ja que cada pell reacciona de manera diferent als pigments. Buscarem el color i la forma adequats perquè quedi el més natural possible. La tonalitat de la micropigmentació va perdent força amb el pas dels anys a causa de la regeneració de la pell. Per això és recomanable realitzar-se repasos que acostumen a fer-se cada dos o tres anys depenent de la persona. Aquest petit retoc és una important ajuda a les dones per recobrar la seva autoestima, la seva feminitat i la naturalitat del seu cos.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.