Mitja Marató Rural de Reus

Unes 500 persones van participar en la I Mitja Marató Rural de Reus, organitzada per la Regidoria de Medi Ambient i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Reus; la col·laboració de Decathlon Reus i Carrefour i el suport de Tretzesports i Fotocat. La cursa també va comptar amb un equip de voluntaris format pels «Voluntaris sobre rodes» i e l Club Ciclista Bike Race de Reus.

Un total de 240 corredors i corredores van fer la distància de 21 km i 259 van optar per disputar la prova de 10 km. El guanyador de la mitja marató va ser Kilian Garcia en la categoria masculina, i Ester Yuste en la femenina, tots dos de l’equip Natural DFN. Els guanyadors dels 10 km van ser Javi Paniello (C.A. Olesa) i Elena Guijo (Eurosport Vila-seca Fondistes).

Una jornada esportiva que els propis participants van qualificar com a exigent pel tipus de circuit a la vegada que bonica gràcies als paisatges, per a molts desconeguts, que van agradar a tots els corredors i corredores. Cal dir que més de la meitat dels participants eren de fora de la ciutat de Reus. 52 procedien de Tarragona, 32 de Vila-Seca, 17 de Barcelona, 10 de Valls, etcètera.

El col·lectiu fotogràfic Fotocat.cat, que es va encarregar de la cobertura fotogràfica de l’esdeveniment, compartirà a partir dels propers dies en  un link de la web de Tretzesports les fotos de l’esdeveniment. Amb una selecció de les fotografies realitzades es farà una exposició per donar a conèixer la iniciativa i la xarxa de camins municipals.

Aquesta prova esportiva, que s’espera consolidar en els propers anys, s’ha promogut amb la intenció d’ajudar a donar a conèixer els camins rurals del municipi i les possibilitats que poden oferir quant a la pràctica esportiva

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.