Temporada 2022-23 

Auditori Josep Carreras de Vila-seca

Fins al mes de juny podeu gaudir amb la programació de la temporada 2022-23 que ens proposa l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca. 

MARÇ 

Tenim sis interessants propostes. El dia 2 l’Ensemble Vila-seca s’aproxima a la figura de Nadezha Plevitskaya amb el concert ‘Plevitskaya, la veu captiva’. El dia 10 ‘La música popular al món simfònic’ a càrrec de la Banda Municipal de Barcelona. El dia 18 podem gaudir amb el concert per a violí de Mendelssohn. El dia 24 el tenor David Alegret i el pianista Rubén Fernández Aguirre ens presenten ‘Carneriana’. El següent dia és el torn del Cor de Cambra Scherzo amb el recital ‘Paisatges poètics’. El dia 31 l’Ensemble O Vos Omnes clou el mes amb ‘Lamentatio’. 

ABRIL 

Podem gaudir de quatre concerts. El dia 14 és el torn del Quartet Gerhard amb la pianista Judith Jáuregui. El dia 16 la Vilart Ensemble explora els seus orígens. El dia 21 el pianista Marco Mezquida presenta el seu treball ‘Letter to Milos’. I finalment el dia 28 arriba ‘Cuba fusión’, amb Yamile Wison i l’Alfredo Reyes Quintet. 

MAIG

Maig ens porta quatre interessant propostes més. El mes s’inicia el dia 15 amb el concert de Mariona Escoda, que presenta el seu primer treball discogràfic. El dia 19 David Russell, un dels millors guitarristes del món, ens porta el recital ‘La guitarra hace llorar a los sueños’. El següent dia el concert ‘Lobgesang‘, a càrrec de la Coral Càrmina. El dia 27 el Cor Sant Esteve, amb direcció de Xavier Pastrana i Charo García, cou el mes amb el recital ‘Llum’. 

JUNY 

La programació finalitza al mes de juny amb tres nous recitals. El dia 2 les cantants Montserrat Canela, Montse Nicuesa i Raquel García són tres dones ‘Krregades de Romanços’. El dia 4 l’Orquestra Händel ens proposa un viatge per ‘Tres segles de música’. Els músics i cantants de l’aula de cant de l’ESMUC posaran fi a la temporada 2022-23 el dia 9 amb l’òpera ‘Trouble in Thaiti’ de Leonard Bernstein. 

VENDA DE LOCALITATS 

Al vestíbul de l’auditori una hora abans de l’inici de l’espectacle o bé al web de l’auditori:

www.auditorijosepcarreras.cat 

MÉS INFORMACIÓ: 

Plaça Frederic Mompou, 1 

977 392 484 

www.auditorijosepcarreras.cat

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.