Mont-roig del Camp presenta la campanya “Aquest Nadal, compra al comerç local”

Mont-roig del Camp presenta la campanya “Aquest Nadal, compra al comerç local”

A més de fomentar el comerç local de Mont-roig del Camp, i a través d’una bonica història de voluntariat, el vídeo promocional és també un reconeixement a tota la xarxa de persones voluntàries que es va crear amb l’esclat de la pandèmia de la Covid19

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha posat en marxa una campanya per fomentar el consum als establiments comercials del municipi, coincidint amb les festes nadalenques. Amb el missatge “Perquè fent pinya, ens en sortirem millor. Aquest Nadal, compra al comerç local!” es vol animar a tots els veïns i veïnes a donar suport al comerç de proximitat i a tenir en compte tota l’oferta comercial i de restauració que hi ha a Mont-roig i a Miami Platja.

A més, la proposta també fa una crida a tots els col·lectius (empresariat, comerciants, famílies, veïnat, en definitiva, a tots i a totes), a fer pinya, per poder superar de la millor manera possible la crisi econòmica i social que està provocant la pandèmia de la Covid19 en tots els àmbits.

Cal destacar que la campanya forma part de les accions recollides al Pla per a la Reconstrucció Social i Econòmica, aprovat per Ple el 30 de juny de 2020, per fer front a les conseqüències que està provocant en l’àmbit local la crisi del coronavirus i que té l’objectiu d’acompanyar l’empresariat local en la seva recuperació econòmica. En aquest cas, a més, s’emmarca dins la marca Aquí hi ha comerç, que l’Ajuntament de Mont-roig del Camp ja ha utilitzat en altres ocasions per dinamitzar aquest sector. Una bonica història de voluntariat

L’element principal de la campanya és un vídeo que s’ha enregistrat en diversos establiments comercials del municipi, escollits de forma aleatòria, per dotar de sentit una bonica i emotiva història que és, a la vegada, un petit homenatge a la xarxa de voluntariat que es va posar en marxa durant el confinament.

Així, el protagonista del vídeo, un jove del municipi, passa per diversos comerços locals, per efectuar les compres de productes típics d’aquestes festes, que té marcats a una llista i que són regals de Nadal per altres persones. Al final de la història podrem comprovar que el noi està fent tasques de voluntari i que totes aquestes compres no son per ell sinó per ajudar a una parella de gent gran. El jove i la parella que participen a la història van formar part del programa de seguiment de la gent gran, que l’Ajuntament va engegar a l’inici de la declaració de l’Estat d’emergència.

Així doncs, amb aquest vídeo, a més de fomentar el comerç local, l’Ajuntament també vol donar les gràcies i fer un particular homenatge, a totes aquelles persones que durant el confinament van fer de voluntaris i voluntàries per ajudar a les persones grans, ja sigui amb trucades telefòniques d’acompanyament, fent les compres o donant tot el seu suport a aquest col·lectiu.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.