‘‘NaturDans’ de Pep Aguadé

Ruta artística de la ciutat

L ’exposició aplega un seguit de fotografies en què Pep Aguadé proposa una connexió entre la dansa i la natura: ‘Dansa amb natura i natura amb dansa. Tot transcorre de manera efímera, és com un espectacle que neix cada dia i que no descansa ni de nit ni de dia. Un espectacle vital on, amb la meva càmera, intento captar aquelles belleses que se m’ofereixen als ulls i que m’arriben al cor obert de bat a bat. És com una finestra, sense porticons, per on l’aire travessa lliure i em refresca la cara amb una subtil brisa que em fa tancar els ulls i tornar al nostre estat primordial i em permet meditar en silenci sobre el significat de la vida. És la connexió de la natura amb la bellesa de la dansa on tot és moviment, el moviment de la dansa, la música de la natura… és el que fa esclatar, dins l’ànima i la ment, la meva inspiració fotogràfica’.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.