Nou sistema de recollida de vidre

L’Ajuntament de Reus, a través de l’entitat que gestiona la recollida de vidre a la ciutat, Ecovidrio, ha instal·lat recentment dos nous cubells de vidre en punts on no es poden instal·lar altres sistemes de recollida de vidre degut a dificultats tècniques. Aquests s’han ubicat a la plaça de la Patacada i a la plaça de la Dona Treballadora, al costat de les b&uacu te;sties de recollida pneumàtica.

Els contenidors són similars als iglús tradicionals de vidre però en format molt reduït de 80x90cm, amb capacitat de 240L i es buiden diàriament. Disposen d’una boca reductora per tal de limitar el tipus de residu que s’hi pot llençar i són molt identificatius de la fracció vidre.

El regidor responsable de l’Àrea de Medi Ambient, Sostenibilitat i Via Pública, Daniel Rubio,  ha explicat que “les xifres de recollida selectiva de vidre continuen a l’alça, amb un augment en el darrer any del 6,72%, i l’objectiu és millorar-les facilitant sistemes que donin cobertura a tots els segments de població”.

Durant les properes setmanes als dos punts on s’han instal·lat els nous sistemes hi haurà un educador ambiental que realitzarà una enquesta als veïns i els sensibilitzarà sobre el bon ús d’aquest tipus de contenidors.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.