Neix el Trofeu Ciutat de Reus de Futbol Juvenil

La Fundació Futbol Base Reus amb el suport de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Reus organitza el trofeu Ciutat de Reus de Futbol Juvenil que es desenvoluparà a l’Estadi Municipal de Reus el proper dimarts 17 de setembre a les 19:00 h i que enfrontarà als equips del Vila-real CF i El CF Reus Deportiu de la Fundació Futbol Base Reus.

El regidor d’Esports , Josep Cuerba, ha expicat que “questa organització que avui presentem s’emmarca en l’acord programàtic entre la Fundació i l’Ajuntament de Reus per a la promoció del futbol base, el futbol femení i l’equip Genuine amb l’objectiu de mantenir i potenciar, la qualitat i els valors  del futbol formatiu de l’entitat roig i negra”. Aquest acord també estableix el suport municipal, mitjançant la posada a disposició de la Fundació de les instal·lacions esportives, assumint l’Ajuntament el cost de les mateixes.

Amb aquest trofeu que comptarà amb l’equip de la Plana Baixa un referent d’un futbol formatiu de molta qualitat, es vol posar en valor i evidenciar l’esforç organitzatiu i funcional que en un temps record a permès constituir la fundació, informar i aglutinar en el projecte a totes les famílies i assolir un excel·lent resposta de les empreses i marques comercials de Reus i entorn.

En les properes setmanes la totalitat dels equips de la Fundació iniciaran el seu treball en les diferents competicions i un cop normalitzat el dia a dia de l’entitat es mirarà de consensuar amb l’Ajuntament un pla estratègic  per la consolidació i progressió de l’entitat.

Des de l’Ajuntament es vol felicitar i agrair l’esforç de totes les persones que des de la directiva, els tècnics o les famílies fan possible la continuïtat d’un projecte valorat i reconegut arreu i que amb la intervenció i l’ajut de tots permet  seguir endavant.

D’altra banda, i una hora abans de l’inici del Trofeu Ciutat de Reus de Futbol Juvenil, a les 18:00 h, tindrà lloc al mateix Estadi Municipal la presentació de tots els equips de les diferents categories del futbol base masculí, futbol 7, futbol onze, els equips femenins i el genuine.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.