Neix el Vermouth Miró Rosé

El Vermouth Miró Rosé és un vermut amb caràcter propi, que redefineix la tradició amb una paleta de sabors única i contemporània. La seva elaboració parteix del vermut blanc i hi incorpora tocs de flors d’hibisc i fruites vermelles, que li donen un gust característic i un aire refrescant, ideal per prendre a la tarda o al capvespre, sol o acompanyat amb tònica.

Amb aquest nou vermut, que s’està distribuïnt a tot l’Estat espanyol a través de les principals distribuïdores alimentàries, Vermouth Miró vol obrir-se a nous tipus de públic i ampliar les franges horàries tradicionalment relacionades amb el consum d’aquesta beguda.

Tot i que es tracta d’una novetat, el Vermouth Miró Rosé ja ha obtingut els seus primers reconeixements. El passat mes de gener va ser premait amb una estrella en el Superior Taste Award de l’International Taste Institute. Aquest organisme aplega més de 200 xefs i sommeliers reconeguts internacionalment, que s’encarreguen d’avaluar milers de productes de més d’un centenarde països per tal de catalogar i identificar els millors aliments i begudes de cada categoria.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.