Període de preinscripció per a l’Escola Municipal de Música de Cambrils

L’Escola Municipal de Música de Cambrils obre el termini de preinscripcions pel curs 2024-2025 del 6 al 17 de maig. Les sol·licituds s’han de presentar prioritàriament de forma telemàtica a través de l’enllaç https://www.cambrils.cat/ca/serveis/escola-de-musica/preinscripcio. En el cas que no sigui possible, del 13 al 17 de maig també es podran fer preinscripcions presencials de 10 a 13h i de 16 a 19h. 

Per consultar les bases reguladores del procés de preinscripció i matrícula i ampliar la informació sobre els ensenyaments es pot entrar al web de l’Escola  de Música https://www.cambrils.cat/ca/serveis/escola-de-musica o posar-se en contacte amb el centre a través del telèfon 977 36 81 02 o del correu electrònic escolamusica@cambrils.cat.

El projecte pedagògic del centre potencia l’ensenyament de l’instrument en grups d’entre 2 i 3 infants i fomenta la participació en cors, agrupacions i orquestres. L’aprenentatge d´ instruments que ofereix l’escola, en funció de la demanda i la disponibilitat,  són:  la viola, la flauta travessera, el cant, el contrabaix, el clarinet, la viola de gamba, el violí, la guitarra, el trombó, el violoncel, el piano, el saxo i la trompeta.   

L’escola ofereix els programes Petits Músics per infants de 3 anys, Música i Moviment per nenes i nens de 4 a 7 anys, Música i Creativitat per nois i noies de 8 a 11 anys i Avançat per joves de 12 a 15 anys.  També  disposa de cursos d’aprofundiment per a nois i noies que es volen dedicar professionalment a la música i també ofereix la possibilitat de seguir un ensenyament no reglat que no condueix a  l’obtenció un títol oficial, però que sí que prepara a l’alumnat per seguir els estudis reglats al Conservatori. 

L’oferta formativa es completa amb un programa de Música a Mida per joves de 12 a 17 anys amb una pràctica més lúdica per evitar l’abandonament de l’ensenyament musical i un programa de Música a la Carta dissenyat en funció dels coneixements i motivacions de les persones interessades i que no té límit d’edat. 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.