Nova presidència a l’Il·lustre Col·legi Oficial de Graduats Socials de Tarragona

L’Il·lustre Col·legi Oficial de Graduats Socials de Tarragona té nou president. Es tracta del fins ara vicepresident de la Institució, Jordi Muria López, que succeeix en aquest càrrec a Jaume Francesch Garcés.
El Sr. Muria ha estat escollit per aclamació, en ser la seva l’única candidatura presentada a aquestes eleccions per presidir l’ens col·legial. El nou president és membre del Col·legi de Graduats Socials de Tarragona des de l’any 1999 i ha participat activament de la institució tot exercint el càrrec de vicepresident en la seva darrera junta. Muria afronta aquesta nova etapa amb il·lusió perquè considera que ser president del Col·legi és “un honor i un gran repte”.
El nou president, Jordi Muria López, és un expert professional que exerceix com a graduat social des del 1998, amb despatx propi a la ciutat de Tarragona des del 2000. Durant la seva extensa trajectòria ha compaginat la seva professió amb la tasca formativa, impartint diferents cursos de formació en matèria laboral i de Seguretat Social. Actualment, és Professor Associat de l’Àrea de Dret Laboral i Seguretat Social de la Universitat Rovira i Virgili i Codirector del Postgrau d’Assessorament Jurídic Laboral de la Fundació Universitat Rovira i Virgili on també desenvolupa el seu paper de docent.
En relació amb els reptes que Muria vol afrontar de cara al nou mandat que ara s’inicia, destaquen els objectius de “d’intensificar els treballs del Col·legi amb la Universitat per tal de definir les necessitats del Grau de Relacions Laborals amb les de la professió del Graduat Social i la voluntat d’incrementar la participació dels col·legiats dintre de la institució”. Una altra de les apostes del president és la de refermar el prestigi social que el col·lectiu professional ha aconseguit fins ara amb el propòsit que la societat “visualitzi el Graduat Social com a un professional amb una funció socioeconòmica de primera ordre”. En aquest sentit, Muria vol potenciar les relacions institucionals amb les diferents administracions per “facilitar el treball dels Graduats Socials i lluitar perquè l’exercici de la professió es realitzi de forma digna i en condicions que permetin conciliar la vida familiar i laboral” dels professionals d’aquest sector.
Pel que fa a les seves distincions, Jordi Muria rebrà enguany la Medalla de plata de Sant Josep Artesà als 25 anys de col·legiació ininterrompuda. Muria també ha rebut el reconeixement com a membre de Junta de Govern, amb motiu de la celebració del 50 aniversari del Col·legi (2023); i la Medalla d’Or al Mèrit en el Treball per la seva col·legiació ininterrompuda de 20 anys com a col·legiat Exercent Lliure (2020). D’altra banda, el 2016 també va rebre el Premio Áccesit a la primera Edición del Informe Cardellach organitzat per l’Excelentísimo Consejo General de Colegios Oficiales de Graduados Sociales de España.

5/5 - (1 vote)

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.