Obertes les inscripcions a la caminada popular en benefici del Taller Baix Camp

El proper 7 de novembre es realitzarà una nova caminada dintre del cicle de Caminades Populars que organitza la Regidoria d’Esports i Reus Esport i Lleure, amb la col·laboració de Tretzesports. Com cada mes de novembre anirà en benefici del Taller Baix Camp. L’entitat, amb més de 40 anys de trajectòria, actua per a totes les persones amb discapacitat intel·lectual adultes i les seves famílies, oferint-los el suport necessari per aconseguir la seva màxima integració social, laboral i personal.

S’han dissenyat dos recorreguts d’11,2km i 4,6km. Tots dos recorreguts amb sortida a les 9:30 h des de la Llar residència Masia Roig, al carrer Capçanes 4 de Reus.

El recorregut llarg agafarà el camí dels Cinc Camins fins a Castellvell, baixarà pel camí de les Ànimes,  per passar al llarg del nou passeig de la Boca de la Mina. Per la seva banda el recorregut curt anirà fins el camí de Monterols per tornar de nou a la Masia Roig.

Les inscripcions ja estan obertes, i us podeu inscriure, de forma gratuïta, a través de l’enllaç que trobareu a www.reusesport.cat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.