OPTIMIST SANT FELIU

Els regatistes del Club Nàutic Cambrils Natalia Garcia, Santi Alberto i Joan Fargas entren a la Selecció Catalana d’Optimist gràcies als seus resultats després de participar en les tres regates classificatòries per entrar-hi. La última ha estat la IV Guíxols Cup, celebrada aquest passat cap de setmana.

En ella, a més, en Grup 2, Mar Fernández pujava al pòdium com a vencedora absoluta, acompanyada per Koldo Urrutia en tercera posició.

La IV Guíxols Cup, organitzada pel Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols, ha estat la tercera i darrera prova classificatòria per la selecció catalana, després de les del Balís i Salou.

En ella hi han pres part 11 regatistes del Club Nàutic Cambrils. Natalia Garcia, Miguel Garcia, Guillem Mateu, Mar Fernández, Koldo Urrutia, Ricardo de March, Joan Fargas, Santi Alberto, Oriol Ramon, Zsombor Denes i Barnabàs Denes. De tots ells, tres han estat els afortunats a formar part de la selecció catalana. Cal dir que Zsmobor Denes s’hi ha quedat a les portes per 5 punts.

La competició va començar dissabte. Una jornada en la qual es van poder celebrar quatre proves. Diumenge, en canvi, per falta de vent, només se’n va poder realitzar una.

En Grup 1, Zsombor Denes va quedar 10è, Joan Fargas 13è, Albert Santiago 17è, Natalia Garcia 21a i Ricardo de March 30è. En Grup 2 Mar Fernández pujava a la primera posició del pòdium com a vencedora absoluta i 1a A. L’acompanyava en tercera posició Koldo Urrutia, que a més va ser segon en categoria A. La resta de regatistes van ser Barnabàs Denes, que va quedar 7è, Miguel Garcia 13è, Guillem Mateu 14è i Oriol Ramon 22è.

La selecció catalana d’Optimist participarà al Campionat d’Espanya d’Optimist que es celebrarà al Reial Club Nàutic de València del 14 al 19 d’abril.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.