El Patronat de Turisme presenta el nou catàleg d’activitats d’estiu de la comarca

AGENDA JUL-SET 17

Les empreses d’activitat de la zona oferiran diverses propostes durant l’estiu

El Patronat de Turisme del Baix Camp, presenta, juntament amb el Consell Comarcal del Baix Camp, el nou “Catàleg d’Activitats Muntanyes de la Costa Daurada”, una iniciativa que proposa un seguit d’activitats de turisme cultural i de turisme actiu i de natura. En total són 13 activitats de diferents temàtiques turístiquesque es realitzaran durant els mesos de juliol, agost i setembre.

Mitjançant aquest catàleg, les empreses d’activitat de la comarca ofereixen unes experiències guiades úniques dirigides a tot tipus de públic. Entre elles, els participants poden optar pels esports aquàtics, pel descobriment de les localitats i els monuments històrics de la zona, per conèixer la natura i el firmament que ens envolta, fins i tot,per convertir-se en apicultors per un dia.

Serà a partir del dissabte 8 de juliol i fins el proper 30 de setembre, quan podrem gaudir d’un ampli ventall de propostes en diferents punts de la geografia de la comarca.

A través d’aquesta iniciativa de promoció turística, des del Patronat de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada es vol donar a conèixer els recursos turístics i d’oci dels municipis d’interior i muntanya del Baix Camp i posar a l’abast dels turistes propostes d’activitats de turisme actiu, de natura, gastronòmic i cultural ofertes per empreses especialitzades de la zona.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.