L’Ajuntament lliura una placa d’homenatge a Dolors Cedó en motiu de la seva jubilació

placa d’homenatge a Dolors Cedó

La Llar d’Infants JUDOVIC tancarà les portes un cop la professora s’hagi jubilat

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha lliurat una placa commemorativa de la seva feina al capdavant de l’escola/llar d’infants  Judovic a Dolors Cedó per la seva jubilació després de 51 anys de servei al municipi. El batlle, ha estat acompanyat en aquest acte per la regidora d’ensenyament, Júlia Gómez.

Dolors Cedó, va arribar a Salou procedent de Tivissa junt a la seva família per a guanyar-se la vida, on la seva mare, Maria Perelló, va engegar l’escola JUDOVIC del municipi, la qual va començar a funcionar el curs 1966-1967 com a resposta al creixement demogràfic que aquells anys es vivia a Salou. A partir del curs 1975 – 1976, per diversos motius, l’escola JUDOVIC va passar a ser Escola Preescolar i anys més tard el que fins a data d’avui ha estat la Llar d’Infants JUDOVIC.

Els anys que Cedó va passar al costat de la seva mare, així com el fet de compartir amb ella la mateixa feina, va ajudar a que pogués aprendre del seu coneixement i de la seva experiència, juntament amb el fet de realitzar la Diplomatura de Magisteri Infantil.

Són 51 anys d’escola, de molts aprenentatges, cançons, contes, titelles, abraçades i petons. Dolors Cedó ha explicat que el millor regal que ha pogut tenir després de tota aquesta trajectòria són les anècdotes que pares i alumnes ens expliquen anys després del seu pas per l’escola i tots els records que s’endú. Un cop Cedó es jubili, la llar d’infants tancarà les portes.

El batlle ha volgut agrair “en nom propi, del govern i de la Corporació els anys de dedicació, esforç i servei al municipi de Salou”.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.