Planifica la teva campanya de màrqueting digital per aquesta tardor

Planifica la teva campanya de màrqueting digital per aquesta tardor

L’arribada de la tardor és el moment perfecte per a dissenyar i estructurar una nova campanya de màrqueting amb la finalitat d’incentivar les vendes online.

Durant aquesta època, la planificació d’una excel·lent campanya de màrqueting és clau per a aconseguir treure la màxima rendibilitat al teu e-Commerce en dates tan importants i destacades com Halloween, el Black Friday, Cyber Monday, Single Day o, fins i tot, l’inici de la campanya de Nadal.

Com tot en l’àmbit online, les campanyes de màrqueting requereixen d’un temps de recerca, planificació i execució per a dissenyar banners, establir promocions, destacar novetats i productes específics, preparar la campanya SEM i, fins i tot, estudiar quan és la millor hora i dia per a publicar en xarxes socials.

Per això et convidem quedescobreixis una sèrie de tips que t’ajudaran segur a augmentar les teves vendes online, la visibilitat de la teva web i millorar el teu posicionament.

Planifica la millor campanya de màrqueting

Actualitza les fotos en perfils socials: Renova les fotos de portada de les teves xarxes socials i pàgina web adaptant-les a l’estació, mitjançant dissenys originals i interessants que captin l’atenció de l’usuari.

Fes concursos i sortejos: Aprofita les dates destacades per plantejar concursos i sortejos amb la finalitat de generar engagement entre els usuaris i augmentar la notorietat i seguidors de la marca convertint-los en clients potencials i, conseqüentment, en futures vendes.

Dóna protagonisme als nous productes o serveis: Destaca els teus nous productes o serveis tant en les teves xarxes socials com a la web, a través de publicacions o banners situats en un lloc privilegiat de les mateixes. A més a més, es clau fer un article en el teu blog incorporant informació rellevant i atractiva sobre aquests productes que generi interès en l’usuari.

Dates especials: Utilitza els dies destacats d’aquesta estació per promocionar tant la teva marca com els teus productes o serveis, mitjançant una estratègia eficient de màrqueting multicanal que possibiliti arribar al màxim de persones del teu públic objectiu i aconseguir augmentar el número de conversions rendibilitzant, així, el teu negoci.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.