Planifica la teva campanya de màrqueting digital per aquesta tardor

Planifica la teva campanya de màrqueting digital per aquesta tardor

L’arribada de la tardor és el moment perfecte per a dissenyar i estructurar una nova campanya de màrqueting amb la finalitat d’incentivar les vendes online.

Durant aquesta època, la planificació d’una excel·lent campanya de màrqueting és clau per a aconseguir treure la màxima rendibilitat al teu e-Commerce en dates tan importants i destacades com Halloween, el Black Friday, Cyber Monday, Single Day o, fins i tot, l’inici de la campanya de Nadal.

Com tot en l’àmbit online, les campanyes de màrqueting requereixen d’un temps de recerca, planificació i execució per a dissenyar banners, establir promocions, destacar novetats i productes específics, preparar la campanya SEM i, fins i tot, estudiar quan és la millor hora i dia per a publicar en xarxes socials.

Per això et convidem quedescobreixis una sèrie de tips que t’ajudaran segur a augmentar les teves vendes online, la visibilitat de la teva web i millorar el teu posicionament.

Planifica la millor campanya de màrqueting

Actualitza les fotos en perfils socials: Renova les fotos de portada de les teves xarxes socials i pàgina web adaptant-les a l’estació, mitjançant dissenys originals i interessants que captin l’atenció de l’usuari.

Fes concursos i sortejos: Aprofita les dates destacades per plantejar concursos i sortejos amb la finalitat de generar engagement entre els usuaris i augmentar la notorietat i seguidors de la marca convertint-los en clients potencials i, conseqüentment, en futures vendes.

Dóna protagonisme als nous productes o serveis: Destaca els teus nous productes o serveis tant en les teves xarxes socials com a la web, a través de publicacions o banners situats en un lloc privilegiat de les mateixes. A més a més, es clau fer un article en el teu blog incorporant informació rellevant i atractiva sobre aquests productes que generi interès en l’usuari.

Dates especials: Utilitza els dies destacats d’aquesta estació per promocionar tant la teva marca com els teus productes o serveis, mitjançant una estratègia eficient de màrqueting multicanal que possibiliti arribar al màxim de persones del teu públic objectiu i aconseguir augmentar el número de conversions rendibilitzant, així, el teu negoci.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.