La plataforma Som Rugbi Reus creu que no s’ha buscat ‘una solució digna i real’ per construir un nou camp

La plataforma Som Rugbi Reus creu que no s'ha buscat 'una solució digna i real' per construir un nou camp

Denuncien que no se’ls ha notificat el resultat de les al·legacions presentades després de deixar de jugar a l’Estadi Municipal

La plataforma Som Rugbi Reus ha mostrat el seu mal estar al voltant de la licitació de l’Estadi Municipal que portarà a terme l’Ajuntament durant el ple d’aquest dilluns. Consideren que el consistori no ha aportat “una solució digna i real” pel rugbi de la ciutat i que la reubicació provisional al camp de la Pastoreta, “s’ha fet sense buscar en paral·lel una sortida digna a aquest esport”.

Som Rugbi Reus critica “l’incompliment del compromís del regidor d’Esports Jordi Cervera per buscar una ubicació alternativa per a un nou camp”. A més, exposen que “tampoc s’han executat totes les millores al camp i als vestidors de la Pastoreta” que estaven establerts. La plataforma denuncia que ja disposaven d’un camp propi “per la pràctica d’aquest esport” i “només demanem unes instal·lacions com les que ja teníem, sense cap tracte de favor“.

A més, consideren que el preu de tenir un equip de futbol a Segona Divisió no ha de ser “malmetre l’esportiu amateur i de base, arraconant-lo a espais sobreexplotats i no prou mantinguts”. Per altra banda, des de la plataforma denuncien que no “ens ha estat notificat el resultat de les al·legacions presentades en el seu dia en relació a aquest procediment” i que, avui dia, “no disposem de cap notificació al respecte i creiem que això vulnera els nostres drets”. Per aquest motiu, posaran en marxa noves accions reivindicatives, ja que pensen que en aquesta qüestió “no s’està actuant de manera prou neta i transparent”.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.