Policlínic Simonet Reus ‘Els beneficis de la micropigmentació’

micropigmentacio

La micropigmentació és la implantació de pigments sota la pell amb l’objectiu de corregir, ressaltar, embellir i modificar diverses característiques facials i corporals. Tot i això, la micropigmentació es coneix també com a maquillatge semipermanent. Un tècnica que permet estar les 24 hores del dia perfecta a qualsevol situació o entorn.

Les zones facials més habituals en què s’aplica aquesta tècnica són:

Celles

Són un element estètic important que contribueix a l’expressivitat i equilibri del rostre. Amb aquesta tècnica es poden corregir: asimetries, imperfeccions i problemes d’alopècia. La micropigmentació utilitza la tècnica tridimensional. És a dir, pèl a pèl, bicolor i amb punts de llum que aconsegueix un resultat totalment natural i no l’efecte de “celles pintades”

Ulls

L’estudi de l’ull ajuda a ressaltar l’atractiu i millorar l’expressió. Amb un ompliment de pestanyes s’obté un efecte volum que intensifica l’expressió de la mirada. Amb l’eyeliner s’aconsegueix rejovenir i ressaltar la sensualitat de l’expressió.

Llavis

La micropigmentació ajuda a definir el contorn dels llavis, ampliar o reduir les dimensions, corregir asimetries, crear un efecte òptic de major volum o evitar les canalitzacions del carmí. El benefici més immediat de la micropigmentació és l’augment de l’autoestima i la confiança a causa de la correcció de defectes físics que poguessin generar malestar. La majoria de les persones que s’interessen per aquesta tècnica són dones, però cada vegada hi ha més homes que s’apunten a la micropigmentació sobretot per les zones de celles i llavis. A banda dels tractaments estètics, la micropigmentació també s’utilitza per tractaments paramèdics com la reconstrucció d’aurèoles mamàries, cicatrius, taques a la pell o repoblació capil·lar.

Servei d’Esteticista Policlínic SIMONET Reus.

 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.