Porrera estrena un nou espai ciutadà

S’ha inaugurat a Porrera el nou espai ciutadà de Lo Teatret i l’Antic Cafè, rehabilitat amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona (la institució hi ha invertit un total de 225.805 euros). Ara l’espai compta amb una sala per a les associacions del municipi, un pis de lloguer a la planta superior i una zona de restauració. Davant de veïns i veïnes del municipi, l’acte ha estat presidit per la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, i l’alcalde de Porrera, Joan Carles Garcia. També ha comptat amb l’assistència del president del Patronat de Turisme de la Diputació i alcalde de Falset, Carlos Brull.

Amb la rehabilitació de l’edifici de Lo Teatret i l’Antic Cafè, que fa 3 anys va passar a titularitat municipal, Porrera “disposa de nous equipaments públics per a la ciutadania i recupera un patrimoni històric, cultural i social molt estimat per la població”. Així ho ha fet constar la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, durant l’acte d’inauguració, tot afegint que aquesta actuació “contribueix a frenar el despoblament al municipi”. En aquest sentit, l’espai inclou un pis de lloguer a la planta superior, que se suma als tres pisos més que l’Ajuntament de Porrera impulsa al municipi amb l’objectiu de lluitar contra el despoblament.

Finalment, Llauradó ha destacat “la importància de disposar d’equipaments amplis, cèntrics i en bones condicions com el que avui inaugurem, espais que dinamitzen la vida social i cultural als municipis i que, alhora, contribueixen a garantir la igualtat d’oportunitats arreu de la demarcació”.

De la seva part, l’alcalde del municipi de Porrera ha destacat el gran suport de la diputació de Tarragona als municipis i, en concret, a la reforma de Lo Teatret per a ús ciutadà que, segons ha afegit, contribuirà a dinamitzar el municipi i a assentar-ne la població. Serà, per tant, segons l’alcalde, una eina contra el despoblament.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.