Preestrena del documental “El banquet gegant d’Antoni Miralda”

Aquest divendres 18 de juny, a partir de les 19:00 h, tindrà lloc a Cal Massó la preestrena del documenta sobre el Banquet Gegant d’Antoni Miralda, celebrat a Reus el 1997. L’acte, que té les entrades exhaurides, comptarà amb l’assistència de diferents artistes i persones que van participar a l’acció de l’any 1997 i també amb el mateix artista Antoni Miralda. 

Després de la projecció del documental es preveu una taula rodona en la que hi participaran alguns dels protagonistes. L’acte forma part dels actes previs de la Festa Major de Sant Pere 2021 i està organitzat per l’Institut Municipal Reus Cultura. 

El Banquet Gegant va ser una performance dirigida l’any 1998 per l’artista Antoni Miralda i comissariada per Aureli Ruiz, en la qual van participar diversos artistes del territori. L’organització va ser a través de l’Ajuntament de Reus i dels tallers de la QUAM.

La producció del documental s’ha pogut realitzar a partir de la recuperació d’algunes imatges de l’època que han estat cedides per Videoproduccions Mabs i també gràcies a la documentació i al record que molts artistes i ciutadans que hi van participar tenen de l’esdeveniment.

23 anys després s’ha pogut editar aquest document, testimoniatge d’un acte transversal que va aplegar entitats i persones molt diverses vinculades a la ciutat. El documental ha estat produït per la Ferida Produccions i Àlvar Calvet, amb el suport de l’institut Municipal Reus Cultura i la Diputació de Tarragona. 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.