Preinscripció oberta als Programes de formació i inserció que organitzen el Departament d’Ensenyament i l’Ajuntament de Reus a Mas Carandell

Preinscripció oberta als Programes de formació i inserció que organitzen el Departament d’Ensenyament i l’Ajuntament de Reus a Mas Carandell

 

Des d’aquest dilluns 14 i fins al dia 25 de maig és obert el període de preinscripció als Plans de Transició al Treball que s’imparteixen a Mas Carandell el proper curs acadèmic 2018-2019. Es tracta de quatre especialitats del Programes de formació i inserció que s’adrecen a nois i noies de 16 a 21 anys que no tenen el Graduat en ESO i es troben en situació d’atur.

Les especialitats que s’ofereixen són les d’Auxiliar d’hoteleria: cuina i serveis de restauració; Auxiliar de fontaneria, calefacció i climatització; Auxiliar d’imatge personal: perruqueria i estètica i Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic, amb una oferta de 16 o 17 places cada especialitat segons perfil professional.

Per realitzar la sol·licitud de preinscripció cal adreçar-se a Mas Carandell els dilluns de 9:00 a 17:00 h i de dimarts a divendres de 9:00 a 14:00 h, o bé fer-ho per Internet al web mascarandell.cat. Posteriorment l’equip docent concertarà una entrevista a partir de la qual es realitzarà un procés de baremació de candidatures.

Un any acadèmic

Els pfi PTT tenen una durada d’un any acadèmic i el seu objectiu és afavorir en primer lloc el retorn al sistema educatiu o bé accedir al món laboral. L’itinerari formatiu inclou orientació personalitzada, aprenentatges instrumentals bàsics, desenvolupament i recursos personals,  coneixement de l’entorn, formació professional específica i pràctica de l’especialitat,  pràctiques en empreses i acompanyament a la inserció laboral i/o educativa.

Al finalitzar un Pla de Transició al Treball s’obté una certificació de professionalitat de nivell 1 que inclou la relació de competències professionals adquirides de l’àmbit cursat. D’altra banda també faciliten la realització de les proves d’accés a cicles formatius de grau mitjà, així com l’accés a centres de formació de persones adultes per obtenir el Graduat en Educació Secundària Obligatòria.

Els Plans de Transició al Treball són organitzats pel Departament d’Ensenyament i l’Ajuntament de Reus a través de l’IMFE Mas Carandell i són uns dels més emblemàtics del centre ja que es venen oferint des del curs 1992/1993.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.