PRESENTACIÓ 2es JORNADES ESPORT, CULTURA I SOCIETAT

El Centre de Lectura i el CF Reus han presentat avui les “2es Jornades Esport, Cultura i Societat”, que se celebraran al Centre de Lectura els propers dies 24, 25 i 26 d’abril, amb l’objectiu de difondre els vincles entre l’esport i la societat reusenques en l’àmbit cultural, humà i econòmic.

La inauguració de les jornades, que tindrà lloc el mateix dilluns 24 d’abril a les 20.00 h, anirà a càrrec dels presidents d’ambdues entitats, Sr. Xavier Filella i Sr. Xavier Llastarri per, tot seguit, donar pas al següent programa:

Dilluns 24 d’abril

“Recordant a Josep Juncosa”

20.00h. Sala d’Actes.

Xerrada col·loqui amb Santi Juncosa, Josep Baiges i Enric Tricaz. Moderat per Adrià Morte, periodista.

Dimarts 25 d’abril

19.30h. Sala d’Actes.

“Present i futur del CF Reus” Taula rodona amb la participació de Xavier Llastarri, president del CF Reus, Josep Anton Aliagas, empresari, Andreu Subies, President de la FCF i Isaac Sanromà, President de la Cambra de Comerç. Moderat per Arnau Borràs, periodista.

Dimecres 26 d’abril

19.30h. Sala Miquel Ventura.

“Pioners en Esport i ciutadania” Xerrada sobre la figura de Joan Domènech Mas (president del club i ànima del projecte ciutadà-esportiu a Reus), a càrrec de Joan Navais, historiador. Presentat per Josep Gallofré, periodista.

Les jornades s’emmarquen dins el conveni de col·laboració i promoció mútua entre el Centre de Lectura i el CF Reus.

cartell-jornades-esport

 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.