Els Premis Emprèn 2017 de la Diputació de Tarragona obren el termini de presentació de projectes

El certamen impulsarà amb 35.000 euros un total de 15 projectes empresarials nascuts al Camp de Tarragona i a les Terres de l’Ebre

La 5a edició dels Premis Emprèn de la Diputació ja està en marxa. Fins al dia 30 de juny s’hi poden presentar aquells projectes empresarials del Camp de Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre que hi vulguin optar. Els Premis Emprèn 2017 impulsaran 15 projectes empresarials, amb una dotació total de 35.000 euros i assessorament tècnic especialitzat. La Diputació de Tarragona convoca un any més aquest certamen amb l’objectiu de fomentar l’esperit emprenedor i contribuir a generar ocupació de qualitat al territori.

En concret, els guardons es distribueixen en 5 categories -Turisme, cultura i experiències; Salut i esport; Tecnologia i innovació; Eficiència energètica i sostenibilitat i Economia social-, sectors estratègics per al territori. Cada categoria tindrà un guanyador, que rebrà la quantitat de 5.000 euros, i dos reconeixements dotats amb 1.000 euros cadascun. Tant els projectes guanyadors com els que obtinguin reconeixement rebran assessorament tècnic durant un any dels Serveis d’Emprenedoria de la Diputació de Tarragona.

Els Premis Emprèn s’adrecen a persones emprenedores que vulguin posar en marxa un projecte empresarial. Les propostes es poden presentar a la Diputació de Tarragona fins al proper 30 de juny. Més informació a www.dipta.cat/premisempren.

El lliurament dels Premis Emprèn tindrà lloc a finals d’any, en un acte que aplegarà a l’Auditori Diputació els participants d’aquesta edició, així com guanyadors i candidats de les edicions anteriors. Des de l’any 2013, als Premis Emprèn s’han presentat un total de 325 projectes, ideats per 572 persones.

Formació i assessorament
Els Premis Emprèn són un dels eixos centrals de tot un conjunt d’actuacions que des de l’Àrea de Recursos Humans i Polítiques Actives d’Ocupació de la Diputació de Tarragona es duen a terme per donar suport a les iniciatives emprenedores i al creixement econòmic, social i sostenible del territori.

En aquest sentit, durant el mes de maig tindran lloc un seguit de jornades formatives i informatives arreu del territori per proporcionar eines i coneixements pràctics. Aquestes jornades estaran enfocades a entendre els aspectes clau per elaborar un pla econòmic i financer, conèixer estratègies comercials i millorar les competències de la persona emprenedora. Aquestes sessions comptaran amb el testimoni i experiència de guanyadors i participants d’anteriors edicions dels Premis.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.