Reus, Capital de la Cultura Catalana 2017, ciutat convidada a la Fira del Vi de Falset

Els alcaldes de Reus i Falset, Carles Pellicer i Jaume Domènech, presenten aquest dijous, 20 d’abril a les 19:30h a Cal Massó (carrer de Pròsper de Bofarull, 7), la 22ª Fira del Vi de Falset, de la qual Reus n’és enguany la ciutat convidada, amb motiu de la celebració de Capital de la Cultura Catalana 2017. L’acte s’emmarca en la col·laboració entre els dos ajuntaments per sumar esforços i fer promoció conjunta tant de la Fira del Vi com de la capitalitat cultural de R eus. La Fira de Vi de Falset és el gran aparador dels vins del Priorat, i tindrà lloc els dies 29 i 30 d’abril i 1 de maig.

L’acte, obert al públic en general, finalitzarà amb un concert del Quintet Montsant, amb el qual es presenta part del repertori més rellevant escrit per a quartet de corda i percussió a les darreries del segle XX i inicis del XXI per compositors d’arreu del món, així com altres obres prestades de diferents formacions instrumentals, especialment arranjades per a aquest inusual ensemble.

Els alcaldes de Reus i Falset, Carles Pellicer i Jaume Domènech, atendran els mitjans de comunicació abans de l’inici de l’acte, a les 19:15h, al mateix Cal Massó.

 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.