Presentació dels productes promocionals de Reus Capital de la Cultura Catalana 2017

Aquest dilluns s’han presentat al jardí de la Casa Rull diferents productes promocionals de Reus Capital de la Cultura Catalana elaborats especialment per commemorar aquesta efemèride. La regidora de Cultura Montserrat Caelles i la regidora de Benestar Social Montserrat Vilella han acompanyat els representants de diferents empreses, entitats i institucions que han presentat els articles realitzats amb motiu de la Capital de la Cultura Catalana.

Un dels articles que s’han presentat és el vi negre Clos Galena del Celler Clos Galena del Molar (DOQ Priorat), un producte que incorpora una etiqueta dissenyada per l’artista Didier Lourenço i que és fruit d’una iniciativa conjunta d’aquest celler prioratí i la Galeria d’Art Anquin’s de Reus. La representant d’aquesta galeria Josepa Quinteiro i la responsable del celler Merche Dalmau han explicat la gènesi i concreció d’aquest projecte, que es va presentar l’any passat a Nova York.

El responsable de la pastisseria Huguet Ramon de la Fuente ha presentat els ous de xocolata amb imatges del seguici festiu de Reus i les piruletes de xocolata que incorporen l’anagrama de Reus Capital de la Cultura Catalana. Per la seva part, Xavier Pàmies, del Forn Sistaré, ha explicat la idea i elaboració de la coca de la Capital de la Cultura Catalana.

Laura Prats, representant de Vemut Miró, ha comentat les propietats del vermut de la Capital de la Cultura Catalana, a més de recordar que aquesta empresa col·labora amb l’esdeveniment amb el patrocini de diferents propostes, entre les quals el cicle de concerts Vermusic.

Finalment, des del Taller Baix Camp s’ha presentat l’espelma elaborada artesanalment pels treballadors d’aquesta empresa, que s’utilitza com a obsequi per part de l’organització de la Capital de la Cultura Catalana.

La regidora de Cultura Montserrat Caelles ha agraït les diferents iniciatives i implicació de moltes persones i entitats en el desenvolupament de la Capital de la Cultura Catalana, mentre la regidora de Benestar Social Montserrat Vilella ha recordat la capacitat d’aquest esdeveniment cultural de fomentar la cohesió social i ser una capitalitat inclusiva.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.