Primer Torneig Vila de Cambrils de boxa olímpica

El primer Torneig Vila de Cambrils de Boxa Olímpica se celebrarà quest dissabte, 9 de juliol, a les 19 hores, al Palau Municipal d’Esports de Cambrils. La competició consistirà en vuit combats de boxa amateur de diferents categories i nivells entre un combinat de la selecció de Balears i la selecció de Catalunya. L’entrada serà lliure i gratuïta.  

L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein; la regidora d’Esports, Natàlia Pleguezuelos; i el president i entrenador del Club de Muaythai i Boxa Cambrils, Salvador Gaya, han presentat avui la primera edició del torneig, que neix per cobrir la demanda existent i promocionar aquesta modalitat esportiva al territori.  

El campionat està organitzat pel Club de Muaythai i Boxa Cambrils i la Federació Catalana de Boxa Amateur, amb el suport de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Cambrils, la Unió de Federacions Esportives Catalanes, la Generalitat de Catalunya. 

L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, ha posat en valor la tasca del club cambrilenc i ha explicat que aquesta disciplina, que atrau molts adolescents i joves, és la peça que faltava al calendari esportiu de Cambrils. La regidora d’Esports ha destacat l’aposta de l’Ajuntament per esdeveniments esportius reforcen la imatge del municipi com a destí de turisme esportiu i ha manifestat la voluntat del govern municipal de donar continuïtat i consolidar el torneig de boxa.   

Per la seva banda, el president del Club de Muaythai i Boxa Cambrils ha explicat que la boxa olímpica no té res a veure amb la boxa professional i que no es puntua igual. “Es treballa com un esgrimista i guanya el competidor que és superior en els seus desplaçaments i moviments, sense buscar la força bruta sinó l’excel·lència tècnica”, ha afirmat.  D’aquesta manera, es pretén allargar la carrera olímpica dels atletes, que competeixen en Categoria Elite.  

El Club de Muaythai i Boxa Cambrils va néixer el 2017 i porta a terme els entrenaments a les instal·lacions de la pista d’atletisme. Actualment el club compta amb uns 60 esportistes d’entre 6 i 65 anys. 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.