8a edició de ‘Pedals non Stop’, el 27 d’agost

La 8a edició de Pedals non Stop pedalarà contra el càncer infantil el proper 27 d’agost a partir de les 17:30 hores al Parc del Pescador. L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein; la regidora d’Esports, Natàlia Pleguezuelos; el president de l’associació Pedals Non Stop, Martín Pagliano, i el col·laborador Jordi Alaman, han presentat avui la cita solidària, que espera reunir prop de 600 bicicletes estàtiques i convertir-se per segona vegada en l’esdeveniment de cycling solidari més gran de tot l’Estat.  

Pedals non Stop va néixer fa 10 anys amb només 50 bicicletes i cada edició ha anat creixent en quantitat de bicicletes i diners recaptats fins a esdevenir en un referent del món del cycling. Actualment ja és l’esdeveniment més gran de tot Catalunya i el segon a nivell estatal pel que fa al nombre de bicicletes. A més, tenint en compte només les cites solidàries, és el més gran de tot l’Estat.  

L’esdeveniment està organitzat per l’associació Pedals non Stop amb el suport del Patronat de Turisme i la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Cambrils. En l’anterior edició, l’any 2019, la cita va comptar amb la participació de 573 bicicletes i es van recollir recollir 5.050 euros.  

Després de dos anys d’aturada per la pandèmia, Pedals non Stop torna amb moltes ganes de recuperar les mateixes sensacions de les set edicions anteriors i seguir treballant per ajudar a la investigació del càncer infantil.  

Les entrades es posaran a la venda a partir del 15 de juliol al web https://www.pedalsnonstopcambrils.com, on també es poden fer donacions. El 27 d’agost a partir de les 16 hores es podrà accedir a la zona de les bicicletes, a les 16:30 hores començarà l’animació i a les 17:30 començarà l’esdeveniment, que acabarà 4 hores més tard.  

Des de l’any 2013, quan Cambrils va aconseguir el Certificat en Destinació de Turisme Esportiu, segell de qualitat emès per la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Cambrils treballa de manera determinada en la potenciació dels esdeveniments esportius que afavoreixin el binomi esport i turisme. 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.