Primera jornada de Talent TIC

El Clúster TIC Catalunya Sud i l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE) de la Universitat Rovira i Virgili organitzen la primera jornada ETSE / URV TIC Talent.
L’activitat està dirigida als 3.900 estudiants de graus i màsters de l’ETSE i comptarà amb la participació d’una vintena d’empreses tecnològiques associades al TIC Sud.
La primera edició d’aquesta iniciativa tindrà lloc el pròxim dijous 16 de febrer a l’aula 204 del campus Sescelades de la URV, a Tarragona, de 15h a 18h. Cada empresa participant comptarà amb cinc minuts per presentar-se i exposar les tecnologies i projectes que desenvolupa, les oportunitats laborals que ofereix, els perfils formatius més buscats i proposarà temàtiques i reptes pels Treballs de Fi de Grau o Màster que
l’alumnat podria triar i desenvolupar mitjançant estades de pràctiques a l’empresa. Un cop finalitzades les presentacions, es passarà a un espai de networking on l’alumnat i les empreses podran contactar i interactuar de manera personal. Les inscripcions poden fer-se a través d’aquest enllaç: https://urv.jobteaser.com/ca/events/172263-jornada-etse-urv-tic-talent-2023
La jornada ETSE/URV TIC Talent té per objectiu apropar, donar a conèixer i connectar de manera directa el talent jove amb les empreses tecnològiques del territori per consolidar la retenció de talent a la Catalunya Sud a través d’un format que afavoreix el contacte i relació directa entre alumnat i empreses.
Les empreses del Clúster TIC Sud que participaran en aquesta primera edició són: Eagora, Essi Projects, Etecnic, Expacia, Grup CBS Quality, Grupo Castilla, Inetum, IPTE, Magnore e-learning, Movertis, Nemon, Proacit, Quercus Technologies, Studiogenesis, Studio by Caigo, T-Systems, Viajes para ti, Viexnext i Xipset.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.