Calendari d’activitats del pla de dinamització comercial ‘Cambrils Obert’

L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein; el regidor de Promoció Econòmica, Juan Carlos Romera; el president de la Unió de Botiguers, Tomàs Sierra, i la dinamitzadora comercial Sònia Bages, han presentat el calendari d’activitats que es portaran a terme durant tot l’any 2023 en el marc del pla de dinamització comercial Cambrils Obert.  

La nova programació preveu nombroses activitats durant tots els mesos de l’any, combinant campanyes ja molt conegudes que fa anys que es realitzen amb noves propostes relacionades amb Sant Valentí, la mona, la tornada a l’escola o les mascotes.   

L’alcalde ha destacat l’aposta del govern per potenciar el comerç amb un calendari d’activitats pactat amb el sector implicat, que incorpora novetats, repensa accions i manté les campanyes més clàssiques, donant un nou impuls al pla de dinamització comercial amb la Unió de Botiguers.  

En la mateixa línia, el regidor de Promoció Econòmica ha explicat que l’objectiu és seguir reforçant la marca comercial de Cambrils, ha posat en valor la bona sintonia entre les associacions comercials i l’Ajuntament i ha destacat molt especialment la implicació del sector en les activitats que s’organitzen al municipi.   

El president de la Unió de Botiguers ha repassat les diferents activitats incloses al calendari, que s’iniciarà demà dia 14b de febrer amb la primera novetat: un sorteig d’un sopar per a dues persones entre la clientela que compri un regal de  Sant Valentí.  

La programació continua el 4 i 5 de març amb la fira Últims Preus al Port i el 19 de març (Dia del Pare) amb un sorteig de 100 euros en targetes regal per la compra a botigues associades. A més, durant el mes de març els comerços guarniran els aparadors amb flors per donar la benvinguda a la primavera. 

Entre el 15 de març i principis d’abril arriba al calendari una altra novetat. En aquest cas, els ous de Pasqua seran els protagonistes dels aparadors i d’una gimcana per la canalla. Per una banda, les botigues exposaran ous de Pasqua pintats pels nens i nenes del taller de pintura del Traça Espai Creatiu i per l’altra s’organitzarà una cacera d’ous de Pasqua al Parc del Pinaret amb la col·laboració de l’escola d’idiomes La Martina School.  

El 23 d’abril, com és habitual, hi haurà el mercat de Sant Jordi amb flors, llibres i artesania, escriptors i escriptores i activitats al carrer. La següent cita serà el Dia de la Mare, el primer diumenge de maig, que comptarà amb un sorteig de 100 euros en targetes regal.  

Pels mesos d’estiu s’han programat dues activitats comercials que ja tenen trajectòria: la Fira Comerç al Port de Cambrils els dies 1 i 2 de juliol i la Fira Rebaixes el 26 i 27 d’agost. Com a novetat, el 15 d’agost arrencarà una campanya dedicada a les compres de la tornada a l’escola amb un sorteig de 250 euros en targetes regal.  

La dinamització comercial seguirà a l’octubre amb tres activitats més: un concurs de guarnir aparadors amb la temàtica de Halloween, una campanya al voltant de les mascotes que encara s’ha d’acabar de definir i les llaminadures del popular “Truc o tracte” pels nens i nenes que vagin disfressats el 31 d’octubre.  

Pel que fa al Black Friday, les botigues de Cambrils animaran el divendres 24 de novembre amb un sorteig entre les persones que comprin durant la jornada. Finalment, el calendari acabarà amb la campanya de Nadal, que enguany ampliarà les activitats a les places i carrers després de l’èxit de l’última edició, i en vistes al nou eix comercial que suposarà la Rambla Jaume I.  

A més de totes aquetes activitats programades, l’Ajuntament i l’associació de comerciants estan oberts a incorporar propostes que puguin sorgir en el transcurs de l’any. D’altra banda, la Unió de Botiguers ha creat una revista digital per donar a conèixer els comerços associats.  

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.