Problemes circulatoris i cames cansades

Problemes circulatoris i cames cansades

Atemporal Esthetic Lab.

Un dels principals problemes de l’estiu i l’augment de la temperatura és l’agreujament dels problemes circulatoris i del síndrome de cames cansades, tot i que, en el pitjor dels casos, aquests es poden produir durant tot l’any, afectant a més d’un 20% de la població, amb major incidència en les dones.

Això és degut a que, amb la calor, es dilaten els vasos sanguinis i limfàtics, i es produeix un augment de la retenció de líquids. Potser ja saps que una bona manera de combatre-ho són els banys de contrast fred-calor, el que a vegades s’anomena dutxa escocesa. Ho pots fer a casa, a la dutxa, però has de tenir en compte que:

  • A l’estiu es pot ometre l’aigua calenta i fer servir només la freda, però si les alternes, acaba sempre amb aigua freda.
  • El moviment de de la dutxa ha de ser sempre ascendent, de peus fins a engonals o glutis i, en l’arribar a dalt, cal separar la dutxa del cos per tornar a començar.
  • L’ascensió no ha de ser ni massa ràpida ni massa lenta, entre 10 i 15 segons cada cama. I anar canviant el punt d’impacte al voltant de la cama.
  • Com a mínim cal fer 5 repeticions a cada cama.
  • Un cop eixutes, aplica una crema descongestiva.
  • Si això no és suficient, contacta amb nosaltres per programar un tractament específic de cames cansades.

I no oblidis no passar ni massa temps assegut ni massa temps dret, fer exercici moderat i mantenir les cames en alt durant el temps de descans.

Atemporal Esthetic Lab
Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.