Problemes circulatoris i cames cansades

Problemes circulatoris i cames cansades

Atemporal Esthetic Lab.

Un dels principals problemes de l’estiu i l’augment de la temperatura és l’agreujament dels problemes circulatoris i del síndrome de cames cansades, tot i que, en el pitjor dels casos, aquests es poden produir durant tot l’any, afectant a més d’un 20% de la població, amb major incidència en les dones.

Això és degut a que, amb la calor, es dilaten els vasos sanguinis i limfàtics, i es produeix un augment de la retenció de líquids. Potser ja saps que una bona manera de combatre-ho són els banys de contrast fred-calor, el que a vegades s’anomena dutxa escocesa. Ho pots fer a casa, a la dutxa, però has de tenir en compte que:

  • A l’estiu es pot ometre l’aigua calenta i fer servir només la freda, però si les alternes, acaba sempre amb aigua freda.
  • El moviment de de la dutxa ha de ser sempre ascendent, de peus fins a engonals o glutis i, en l’arribar a dalt, cal separar la dutxa del cos per tornar a començar.
  • L’ascensió no ha de ser ni massa ràpida ni massa lenta, entre 10 i 15 segons cada cama. I anar canviant el punt d’impacte al voltant de la cama.
  • Com a mínim cal fer 5 repeticions a cada cama.
  • Un cop eixutes, aplica una crema descongestiva.
  • Si això no és suficient, contacta amb nosaltres per programar un tractament específic de cames cansades.

I no oblidis no passar ni massa temps assegut ni massa temps dret, fer exercici moderat i mantenir les cames en alt durant el temps de descans.

Atemporal Esthetic Lab

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.