Programa ‘Fes Salut amb Nosaltres’ a Cambrils

El departament de Salut Pública de l’Ajuntament de Cambrils, donant compliment amb accions recollides al Pla Local de Salut 2021-25, impulsa el Programa “Fes Salut amb Nosaltres”, que inclou activitats de ioga, pilates, caminades per rutes del municipi o dinamització dels parcs saludables que hi ha al territori, amb l’objectiu de millorar la condició física i mental de la població. 

El programa s’ha iniciat aquest dilluns amb una activitat de ioga i pilates, d’una hora i mitja de durada, que es realitza al Parc de la Llosa i seguirà durant els mesos de juny i juliol. Inicialment es van obrir dos grups, els dilluns i dimecres, però donada la bona acollida i la gran quantitat de peticions s’ha obert un tercer grup els dimarts.  

Les activitats estan obertes al públic en general, ja què les persones instructores s’adaptaran a les condicions físiques de les persones assistents per donar opcions i consells en cada moviment, amb inscripció prèvia al departament de Salut Pública municipal. 

Al setembre s’anunciaran la resta d’activitats programades, però si hi ha alguna persona interessada i vol més informació pot contactar amb el departament de Salut Pública municipal a través del telèfon 977 79 45 56. 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.