Obert el termini de sol·licituds per a l’organització d’activitats culturals

La Diputació de Tarragona ha obert el termini per tal que entitats i fundacions del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès puguin sol·licitar ajuts per a l’organització d’activitats culturals, esportives i de caire social.

Les subvencions destinades a impulsar la cultura compten amb una dotació total de 2.000.000 euros que els beneficiaris podran destinar a activitats d’interès cultural, educatiu, econòmic o humanitari, ja siguin projectes, programacions d’activitats anuals o puntuals o bé cicles, jornades, exposicions o congressos, entre altres.

Els ajuts per al foment de l’esport compten amb una dotació total d’1.000.000 euros, que es podran invertir en l’organització d’activitats esportives singulars adreçades al públic general, com ara premis, campionats, diades esportives, torneigs, marxes, maratons o similars. També s’hi admeten les activitats culturals o d’interès ciutadà que les entitats esportives organitzen a la demarcació amb motiu d’aniversaris, commemoracions, dates especials o activitats de suport a l’esport adaptat i inclusiu.

Pel que fa a les subvencions per impulsar activitats de caire social, aquesteses podran destinar a actuacions que, dins l’àmbit d’acció social, serveis socials bàsics i prestacions d’urgència social, es facin en interès de la ciutadania de la demarcació. També es podran invertir en projectes que promoguin la inserció social i/o laboral de persones o col·lectius amb discapacitat, diversitat funcional o que es trobin en risc d’exclusió, contribuint així a reduir les desigualtats i a promoure la cohesió i inclusió social al Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès. La dotació total d’aquests ajuts és d’1.000.000 euros.

Les entitats i fundacions interessades ja poden consultar les bases i presentar les sol·licituds a través de la Guia de Serveis fins al proper 29 de juny. (https://www.dipta.cat/serveis/guia-serveis-ciutadania).

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.