Projecció de ‘Revolutionary Quartet, l’enigma Gerhard’ a Vila-seca

El proper dijous 9 de maig a les 19.00 h, tindrà lloc al Celler de Vila-seca la projecció del documental “Revolutionary Quartet, l’enigma Gerhard”, un recorregut i una mirada per la figura del compositor vallenc Robert Gerhard, a través dels músics del mateix Quartet Gerhard.
El film va ser guanyador del Premi In-Edit 2023 al millor documental nacional i posa en valor a un dels compositors claus de la música contemporània del segle XX en els diversos àmbits que va explorar, entre ells el dodecafonisme i la música electrònica.
En el film es dona a conèixer la trajectòria del Quartet Gerhard, un dels quartets de corda de referència al país, seguint les seves passes en diferents moments de treball i de concerts arreu d’Europa.
L’acte comptarà amb la presència del mateix quartet, dels directors del documental, Josep Badell i Xavier Bosch, i del compositor Joan Magrané, encarregat de tancar l’acte.
Tant el Quartet Gerhard com el compositor Joan Magrané són figures vinculades a l’Escola de Música de Vila-seca, que enguany celebra els seus 50 anys, i al seu Conservatori, com a antics alumnes. A més, el quartet, forma part habitual de la programació de l’Auditori Josep Carreras ja que n’és resident des de fa alguns anys.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.