Prop de 300 persones omplen el Teatre Bartrina de música i emoció amb motiu del 25è aniversari de la Fundació Reddis

25è aniversari de la Fundació Reddis

La Banda Simfònica, el Cor Mestral, les corals Bufanotes, Alberichor i Rubió i Ors, l’Associació d’Alzheimer de Reus i el Baix Camp, Pàdel amb tu, Down Tarragona, Centre Marinada, CTT Ganxets, Càritas, Amics de la Gent Gran, el Taller Baix Camp, la Fundació Esclerosi Múltiple i la Fundació Mossèn Frederic Bara posen dempeus un Bartrina ple de gom a gom.

Emoció, somriures i bona música defineixen el concert que va tenir lloc ahir a la tarda al Teatre Bartrina de Reus amb motiu del 25è aniversari de la Fundació Reddis.

Dirigit pel músic Jordi Salvadó, el concert va estar estructurat en tres blocs: cultural, social i educatiu, que representen els 3 àmbits d’actuació de la Fundació.

La Banda Simfònica i el Cor Mestral de Reus, dues de les formacions musicals més importants de la ciutat i que han assolit una projecció més enllà del nostre territori, van ser els encarregats d’obrir el concert. Després d’interpretar alguns temes del seu repertori habitual, van interpretar conjuntament la cançó “Qualsevol nit pot sortir el sol”, de Jaume Sisa, amb motiu del 25è aniversari de la Fundació, sota la direcció del compositor i músic Albert Galcerà.

La part més professional del concert va venir seguida de 3 corals infantils de la ciutat: Bufanotes (Escola Prat de la Riba), Alberichor (Escola Dr. Alberich i Casas) i la Coral del Rubió i Ors que van ser les encarregades de representar el bloc educatiu, com a mostra de tres dels centres que han excel·lit en la seva feina formativa i que tenen la música com a un dels eixos de l’activitat pedagògica.

I per últim, el toc emotiu del concert el van posar 10 de les entitats socials amb qui la Fundació Reddis ha treballat colze a colze durant aquests 25 anys (Down Tarragona, l’Associació d’Esport Adaptat Pàdel amb tu, l’Associació d’Alzheimer Reus i Baix Camp, la Residència i Centre de Dia Marinada, Càritas Interparroquial de Reus, els Amics de la Gent Gran, l’Hospital de Dia Mas Sabater de la Fundació Esclerosi Múltiple, el Club Tennis Taula Ganxets de Reus, el Taller Baix Camp i la Fundació Mossèn Frederic Bara i Cortiella). Sota la direcció de Jordi Salvadó, les entitats del tercer sector van interpretar els temes “Trobarem”, del cantant reusenc Fito Luri, i “Amigos para siempre” de Los Manolos, i van aconseguir que tot el Teatre Bartrina cantés amb ells.

El punt i final del concert va arribar quan totes les entitats participants al concert (prop de 300 persones) van pujar dalt de l’escenari per interpretar el tema “Qualsevol nit pot sortir el sol” davant d’un públic dempeus que va sortir del Teatre commogut i molt emocionat.

En definitiva, un concert molt especial que pretenia ser, a més, una festa d’alegria i d’agraïment a totes les persones que fan coses pels altres: els mestres, les associacions de tota mena, les entitats sense ànim de lucre, els músics professionals… i en general a tots aquells que ajuden a fer cultura.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.