Protecció en front la contaminació

Protecció en front la contaminació

 

Atemporal Esthetic Lab

Segur què alguna vegada has anat de vacances a la muntanya o a algun poblet de pescadors i has tornat amb la sensació de tenir la pell més fresca i il·luminada.
O tens una amiga que viu a Andorra i que, tot i tenir la mateixa edat que tu, sembla molt més jove.

Tot això té un explicació: el Camp de Tarragona és un lloc fantàstic per viure, però
a la contaminació habitual de qualsevol ciutat generada pel fum dels cotxes i la pol·lució en general, s’uneix la gran quantitat de partícules agressives per la nostra pell què emeten les indústries petroquímiques. Aquestes partícules obturen els porus de la pell i es dipositen a sobre creant una capa grisenca que resta lluminositat al rostre, i què ens obliga a realitzar una neteja diària i setmanal a casa i mensual encabina més exhaustiva.

A més a més, aquestes substàncies també alteren el funcionament de les cèl·lules dèrmiques provocant l’anomenat estrés oxidatiu i l’aparició de radicals lliures, que envelleixen prematurament la nostra pell. Ara però, per fi tenim la solució a aquest problema, es tracta de Protect, un dermocosmètic en forma de bruma formulat amb àcid halurònic i altres principis actius que formen una barrera protectora contra la pol·lució.

La seva textura vaporitzada, refrescant i lleugera, permet aplicar-lo tantes vegades al dia com sigui necessari. A més a més fixa el maquillatge i et protegeix de l’acció solar. Ja ho saps, porta’l sempre a la bossa!

hola@atemporal.com

www.atemporal.com

 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.