Protecció solar i innovació

Atemporal Esthetic Lab.

Avui tots sabem dels perills de l’exposició solar sense protecció, però la tecnologia avança
i si fa un temps pensàvem que amb la protecció contra els raigs UVB (que cremen la nostra pell) i UVA (que l’envelleixen) era suficient, ara sabem que existeixen altres radiacions i agents que perjudiquen enormement la nostra pell i el nostre confort.

Per exemple, si escollim un protector solar amb protecció IR, contra els raigs infrarojos (radiació  electromagnètica emesa per tots els cossos i que rebem com independent de la temperatura ambient), estarem disminuint la sensació tèrmica al nostre cos, i prendre el sol serà molt més agradable. Més important encara és la protecció HEV contra la radiació produïda per la llum blava de les pantalles de mòbil, ordinadors i tablets, que també produeix alteracions de la pigmentació a la pell. Finalment, si volem la nostra pell totalment protegida, és necessari bloquejar la penetració dels agents contaminants a la pell.
Per tant, tot i que el continuem anomenant protector solar, el cert és que, un cosmètic així, és en realitat un protector global de la nostra pell, una tecnologia totalment innovadora que només et pot oferir la nostra firma de cosmètica de confiança, Montibello. Ells l’anomenen Protecció 360°.

Ara, a més a més, per la compra de dos protectors Montibello, et regalem un maquillatge en pols de textura lleugera que protegeix la pell alhora que proporciona un to bronzejat i natural i què, òbviament també et proporciona un Protecció 360°; aplica’l al llarg del
dia sempre que vulguis reforçar la teva protecció o millorar el to de la pell.

Maica López
Atemporal Esthetic Lab

 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.