Reduïr el contorn corporal amb cirurgia

Operacions estètiques

Dra. Dolors Mejina.

La cirurgia plàstica no és la solució per aprimar. La reducció del pes i volum general ha de ser amb dieta. Sí que resulta un tractament molt satisfactori per reduïr aquelles zones localitzades amb acúmuls de greix.

Zona mamària: En casos de mames voluminoses es pot reduïr i aixecar el pit amb una intervenció de mamoplàstia. Es poden baixar varies talles, amb el què millora molt el dolor d’esquena i la incomoditat a l’hora de vestir, fer esport i l’activitat diaria normal.

Abdomen: Hi ha 2 intervencions principals. La liposucció és ideal quan no penja la pell, i tenim acúmuls de greix en zona de panxa, cintura i darrera l’esquena. L’aspiració redueix clarament aquestes zones, amb una recuperació ràpida.

Si hi ha “faldó abdominal” llavors haurem de recòrrer a una abdominoplàstia per treure tota aquesta pell i greix que penja. Al mateix temps es pot fer liposucció de cintura, i si el múscul està donat per embarassos o canvis de pes, reparar-lo amb punts per recuperar el seu to.

Cuixes: La zona de “cartutxeres” i cara interna respon molt bé a la liposucció per tal de buidar-la de greix. Si a la part interna penja pell, caldra una dermolipectomia, és a dir, tallar per eliminar-la, però per aquesta opció la zona ha d’estar molt flàccida i tova.

Braços: Aquesta zona és més delicada, ja que no es pot fer molta liposucció per evitar més caiguda. La dermolipectomia (eliminar la pell i greix), es fa a expenses d’una cicatriu que resulta visible, però que és una cirurgia que es deixa només per a casos de flaccidesa severa.

Coll: En els casos de les anomenades “papades “ una liposucció suau amb anestesia local pot millorar molt l’angulació en aquesta zona.

Excepte la liposucció de coll, que pot ser un procediment ambulatori, la resta d’intervencions han de ser realitzades a quiròfan, amb una anestesia general. Són procediments molt segurs, ja que treballen sobre capes superficials del cos, amb anestesies modernes de ràpida recuperació.

El temps de baixa laboral oscil·la entre 2 i 4 setmanes, i els resultats es noten de manera immediata amb una clara baixada del volum i contorn corporal.

Dra. Dolors Mejina

www.dolorsmejina.com

Reus, Institut Clínic.

Telf 977 31 11 50.Tarragona,

Centre medic Rambla Nova.

Telf 977 25 00 00.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.