Els altres ‘regals’ de Nadal

Regals

Atemporal Esthetic Lab.

Si aquest Nadal els Reis Mags t’han portat regals poc desitjats com uns quilets de més o un cutis amb impureses degut, en gran part, a la ingesta excessiva de menjar i la poca activitat física, nosaltres et podem ajudar amb diferents tractaments professionals, facials i corporals, a recuperar-te.

Però tu, a casa, també pots compensar aquests excessos amb concentrats de plantes 100% naturals, la infusió ja està preparada, només l’has de barrejar amb aigua i prendre-la freda o calenta, com més t’agradi. Per exemple:

– El concentrat de plantes Menokal ajuda a millorar la digestió i a eliminar l’excedent de greixos i de sucres. Només l’has de prendre després de cada àpat.

– El concentrat Piernas Bonitas està indicat per tractar la cel·lulitis i tots els problemes de circulació que implica la inactivitat.

Però també problemes facials com la cuperosi i la telangièctasis (petits capil·lars trencats). La infusió es pren al llarg del dia diluïda en un litre i mig d’aigua.

– La tisana Depurativa fomenta la funció renal i depura la pell, afavorint l’eliminació de toxines.

– I també et recomanem les tisanes En linea hombre i En línia mujer, que acceleren el metabolisme basal ajudant a cremar greixos, disminueixen la gana, eliminen líquids i redueixen l’absorció de greixos i sucres.

Hi ha 9 tisanes diferents i es poden combinar entre elles. A què esperes per provar-les?

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.