Reforç de l’equip de professors de pàdel del Golf Costa Daurada

Xavi Pueyo, director de Pàdel, Tennis i DiR del Golf Costa Daurada, reforçarà amb Gerard Sarlé l’equip de monitors professionals de l’Escola de Pàdel.

Amb una àmplia i reconeguda experiència en el camp de la formació esportiva, Pueyo s’encarregarà d’il·lusionar a tots aquells jugadors i jugadores que vulguin perfeccionar les seves aptituds tècniques i tàctiques dins de la pista.

Un reforç de prestigi pel primer trimestre del curs que arriba per seguir impulsant i donar resposta al creixement que experimenta aquesta àrea esportiva al Club.

De fet, l’Escola de Pàdel presenta enguany tres novetats força destacades. La primera va dirigida al grup dels adults de competició, que tindran l’opció d’ampliar el seu temps a pista amb classes d’una hora i mitja de durada.

La segona, exclusiva per a tots els membres dels equips de competició de pàdel del Club, consistirà en que tindran classes tots els divendres de 20 a 21,30 hores per només 9 euros a l’hora.

I la tercera suposa una ferma aposta per l’Escola de Competició Infantil, el que es traduirà amb entrenaments de 90 minuts, igual que els adults, i la possibilitat d’entrenar fins a tres dies a la setmana.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.