Salou informa la ciutadania sobre les modificacions a les quotes del sistema de pagament fraccionat

Salou informa la ciutadania sobre les modificacions a les quotes del sistema de pagament fraccionat

El Consistori va decidir no girar els imports d’abril i maig, que es prorratejaran en la resta de quotes pendents, des de juny i fins a octubre del sistema de pagament fraccionat

L’Ajuntament de Salou informa la ciutadania sobre les modificacions realitzades a les quotes del sistema de pagament fraccionat (SPF), per tal d’adaptar-lo a la situació de crisi actual provocada per la pandèmia COVID-19.

Cal recordar que el Consistori va decidir, el dia 5 d’abril, no girar la quota corresponent al mes d’abril, i, posteriorment, el 5 de maig, tampoc va passar l’import de dit mes. Per tant, les quotes corresponents als mesos d’abril i maig, es prorratejaran en els següents mesos, és a dir, a les quotes de juny, juliol, agost, setembre i octubre; essent aquests imports superiors als càrrecs de febrer i març.

D’altra banda, per raons tècniques, la quota de juny no s’ha pogut girar com era previst, pel dia 5, i es farà el proper dia 15 de juny. La resta d’imports pendents dels propers mesos, de juliol a octubre, es carregaran, com és habitual, el dia 5 de cada mes.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.