REPSOL I LA SEVA FUNDACIÓ OBREN UNA NOVA CONVOCATÒRIA D’AJUTS A ENTITATS SOCIALS

IMA_FREPSOL_Proyectos
 • Els projectes que optin a la convocatòria, amb una dotació total de 15.000 euros, han de ser de caràcter local i cal que prestin especial atenció a actuacions relatives a col·lectius vulnerables, discapacitat i dependència.
 • El termini de presentació de candidatures finalitza el pròxim 15 d’octubre.

  El Complex Industrial de Repsol a Tarragona i Fundación Repsol posen en marxa una nova convocatòria per a projectes socials que es desenvolupin a l’entorn del Complex Industrial de Tarragona. Aquesta convocatòria s’emmarca dins del compromís de Repsol de contribuir al benestar de la societat, millorar la qualitat de vida de les persones i aconseguir un major desenvolupament social, educatiu, ambiental i cultural, especialment a les zones on és present.

  Els projectes que optin a la convocatòria, que compta amb un total a repartir de 15.000 euros, han de seguir les següents línies d’actuació prioritàries:

  Col·lectius vulnerables: és a dir, que afavoreixin la promoció i desenvolupament integral de les persones en situació de pobresa i vulnerabilitat, i que contribueixin a la igualtat d’oportunitats i la inserció social; promoció del desenvolupament social i educatiu d’infants i joves de famílies en situació de pobresa; projectes de suport escolar per a aquests col·lectius i d’oci infantil; així com d’atenció a necessitats bàsiques, o promoció d’hàbits saludables i millora en la qualitat de vida.

  Discapacitat i dependència: és a dir que tinguin com a objectiu promoure la qualitat de vida de les persones amb discapacitat, oci inclusiu i desenvolupament psicosocial d’aquest col·lectiu.

  Les entitats que sol·licitin aquests ajuts hauran de presentar un projecte que es desenvolupi a l’entorn proper de Tarragona, estar constituïdes legalment com a entitats sense ànim de lucre i comptar amb almenys un any complet de treball continuat, entre altres requisits.

  El termini de presentació de candidatures finalitza el pròxim 15 d’octubre, les entitats interessades hauran d’enviar tota la documentació a través del correu electrònic repsoltarragona@repsol.com.

  Al novembre es publicarà, al web de Fundación Repsol i al del Complex Industrial de Tarragona, la llista dels projectes guanyadors.

  Les bases completes de la convocatòria es poden consultar a www.tarragona.repsol.com.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.