Repsol renova el conveni amb l’agrupació de setmana santa de Tarragona

  • El conveni vincula la companyia i l’ Agrupació des de fa més de deu anys.
  • Repsol manté el seu compromís amb el territori col·laborant amb les festes tradicionals i culturals de la ciutat.
  • La col·laboració preveu una aportació econòmica de 18.000€.

Repsol i l’Agrupació d’Associacions de Setmana Santa de Tarragona han renovat el conveni de col·laboració que els vincula des de fa més de deu anys. Aquest conveni contempla la col·laboració en totes les activitats que l’Agrupació, presidida per Francesc Seritjol Marimon, realitza amb motiu de la Setmana Santa de Tarragona 2017.

L’acte de signatura s’ha realitzat a la plaça del Rei, al costat d’un pas de Setmana Santa i dos armats de la Congregació de la Sang. Han signat el conveni el President de l’Agrupació, Francesc Seritjol Marimon, i el responsable de Comunicació i Relacions Externes de Repsol a Tarragona, Josep Bertran.

Un any més, Repsol ha contribuït a l’edició del cartell de la Setmana Santa de Tarragona. El cartell d’enguany és obra de Carles Mallol Parga, que plasma el Viacrucis de la Sang el Divendres Sant al matí a l’interior de la Catedral de la ciutat.

El conveni d’aquest any preveu una aportació econòmica de 18.000 euros que inclou el XVI Concurs de Dibuix sobre la Setmana Santa. Al concurs hi poden participar estudiants d’educació primària i primer cicle de secundària elaborant dibuixos de temàtica lliure, encara que ha d’estar relacionat amb la Setmana Santa de Tarragona.

Cada any Repsol col·labora en algunes de les iniciatives que impulsen lesn diferents Germandats i Confraries de Tarragona. Aquestes accions mostren el compromís de la companyia amb la ciutat i el seu entorn més proper.

 

unnamed

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.