REPSOL SIGNA UN CONVENI AMB LA DENOMINACIÓ D’ORIGEN TARRAGONA

 

  • L’acord contempla la col·laboració de Repsol en la XIX Fira del Vi DO Tarragona 2017.
  • Repsol patrocinarà un Projecte realitzat per la URV que analitza la imatge i la percepció de la DO Tarragona.
  • Repsol dóna suport per quart any a la Fira del Vi, tot refermant el seu compromís amb l’entorn.

Repsol ha fet públic un acord de col·laboració assolit amb la DO Tarragona, en un acte celebrat al Museu Nacional Arqueològic de Tarragona. La signatura ha anat a càrrec de Josep Lluis Grogués, president de la DO Tarragona, i Josep Bertran, responsable de Comunicació i Relaciones Externes de Repsol a Tarragona. Ha acompanyat als signats Jaume Salvat, professor del Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de la URV.

De l’acord, en destaca el patrocini d’un “informe per a la millora de la imatge i la percepció de la DO Tarragona”, dirigit pel professor Jaume Salvat, responsable de l’àrea de producte i especialitzat en l’àmbit de l’enoturisme del Parc. Els resultats obtinguts seran de gran utilitat per tal d’establir estratègies i accions concretes per millorar la imatge i la percepció de la DO Tarragona.

Aquest conveni emmarca el suport de la companyia, per quart any, a la “XIX Fira del Vi DO Tarragona 2017”, i al concurs de vins embotellats que enguany celebra la seva 23a edició. L’acord també contempla el recolzament a la difusió de la Fira mitjançant la Guía Repsol.

 

 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.